Γυναικοκτονία – σοκ στην Τουρκία: Βρετανός μεγιστάνας του πετρελαίου σκότωσε τη σύζυγό του, σταρ της TV και αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία – σοκ στην Τουρκία: Βρετανός μεγιστάνας του πετρελαίου σκότωσε τη σύζυγό του, σταρ της TV και αυτοκτόνησε

Ένας Βρετανός επιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του τηλεοπτική σταρ στο σπίτι τους στην Τουρκία, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, την Τρίτη.

Ο Μπλάιθ ήταν μεγιστάνας του πετρελαίου, ιδιοκτήτης και διαχειριστής της διεθνούς εταιρείας ASG Inspection, και είχε τρία παιδιά με τη σύζυγό του, η οποία παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό Λέος Μάρες.

Τα τρία παιδιά, ηλικίας τεσσάρων, δέκα και 14 ετών, φέρονται να βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή και έχουν τεθεί υπό τη φροντίδα της οικογένειας της μητέρας τους, η οποία ταξίδεψε στην Τουρκία μετά την τραγωδία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του θανατηφόρου περιστατικού, το οποίο φέρεται να προήλθε από έντονη διαφωνία για τα μηνύματα της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε μαζί στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στην Τουρκία, αφού η δουλειά του Μπλάιθ τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.

Η Βικτόρια γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στην Τσεχική Δημοκρατία ως νεαρή γυναίκα με την οικογένειά της. Σπούδασε μουσική στο πανεπιστήμιο και έγινε διάσημη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2004.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για τα περί διαγραφών Ανδρουλάκη – Τις είχε… ξεχάσει στην περίπτωση της Εύας Καιλή

Μαξίμου: Ανησυχία για την «λευκή απεργία» γαλάζιων βουλευτών – Ο ρόλος του Γιώργου Μυλωνάκη

Ινστιτούτο Τσίπρα – Δημοσκόπηση: «Το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέλουν ενιαίο σχήμα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter