Guardian: «Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν λόγω καθυστερήσεων του NHS»

Guardian: «Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν λόγω καθυστερήσεων του NHS»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις, μια σκληρή μάχη». Αν και ώθησε τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της στην άμυνα κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει καταφέρει ακόμη να διευρύνει το χάσμα στις κρίσιμες πολιτείες για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η υποστήριξη που τονώνει τη Χάρις και ταρακουνάει τον Τραμπ». Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει Κάμαλα Χάρις.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Πολλά εμπόδια στην εφαρμογή του σχεδίου ασύλου». Σχέδια για την επέκταση των ελέγχων σε όλα τα χερσαία σύνορά της και την αποτροπή περισσότερων αιτούντων άσυλο ανακοίνωσε η Γερμανία. Αλλά αυτό θα είναι δύσκολο στην πράξη. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η εκδίκηση της «άτεκνης γατομαμάς»». Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το ντιμπέιτ τραντάζει την προεκλογική κούρσα». Ο Χάρις υπερτερεί του Τραμπ στο ντιμπέιτ, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα διαμορφώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το έθνος θυμάται και θρηνεί την 11η Σεπτεμβρίου». Από ακτή σε ακτή, τα μνημόσυνα για την 11η Σεπτεμβρίου αποτελούν επίσημη υπενθύμιση του θάρρους και της θυσίας στον απόηχο της τραγωδίας.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν λόγω καθυστερήσεων του NHS, αναφέρει έρευνα». Η έκθεση 142 σελίδων του καρδιοχειρούργου Άρα Ντάρζι -στον οποίο ανέθεσε την έρευνα η κυβέρνηση των Εργατικών όταν ανέλαβε την εξουσία- ασκεί κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις των Συντηρητικών για την «παραμέληση του NHS», κατηγορώντας τες ότι το άφησαν «σε κρίσιμη κατάσταση».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Τηλεοπτική αναμέτρηση: Η Χάρις ήταν καλύτερη από τον Τραμπ». Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις η Καμάλα Χάρις κέρδισε την τηλεοπτική μονομαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Στημένο» το ντιμπέιτ, λέει ο Τραμπ.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η νίκη της Χάρις στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ τραντάζει την εκστρατεία». Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπάιντεν πέτυχε τους στόχους της στη μονομαχία υψηλής έντασης με τον Τραμπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter