Guardian: «Το Ισραήλ υπόσχεται αντίποινα μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Το Ισραήλ δέχεται πυρά από ιρανικούς πυραύλους». Στο Ισραήλ είχε σημάνει συναγερμός μετά από μια πληροφορία που μεταδόθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Μέση Ανατολή: Πόσο μακριά είναι ο πόλεμος;». Το Ιράν, του οποίου η αντίδραση παρακολουθούνταν από τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, εκτόξευσε πυραύλους στο Ισραήλ. Ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερος ο φόβος ενός ολοκληρωτικού πολέμου στην περιοχή.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το Ιράν βομβαρδίζει το Ισραήλ». Το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 πυραύλους στο Ισραήλ, λένε οι ΗΠΑ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ιράν εκτοξεύει πυραύλους στο Ισραήλ». Η κλιμάκωση έρχεται μέρες αφότου το Ισραήλ σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Το Ισραήλ υπόσχεται αντίποινα μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν». Το Ισραήλ υποσχέθηκε αντίποινα καθώς το Ιράν εκτόξευσε μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Το Ιράν επιτίθεται στο Ισραήλ». Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε αντίποινα κατά του Ιράν.

Στη Γερμανία, η Tagesspiegel αναφέρει: «Το Ιράν εκτοξεύει πυραύλους στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ». Μετά την έναρξη της χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, το Ιράν πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση στο εβραϊκό κράτος.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το Ιράν επιτέθηκε στο Ισραήλ». Εκατοντάδες πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από την Τεχεράνη.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ιράν εκτόξευσε 180 πυραύλους στο Ισραήλ». Η μεγαλύτερη επίθεση της Τεχεράνης έπληξε κατοικημένες περιοχές της Ιερουσαλήμ και του Τελ Αβίβ χωρίς να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Η στιγμή που τμήμα ιρανικού πυραύλου καταπλακώνει Παλαιστίνιο – Σκληρές εικόνες (Video)

Συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ – Πύραυλος έπεσε πάνω σε αυτοκινητόδρομο (Video)

Καταιγίδα πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ: «Θα το πληρώσουν» λέει ο Νετανιάχου – Η στάση των ΗΠΑ (Videos)

Ένας χρόνος πόλεμος στη Γάζα: Έκθεση για τις οδυνηρές επιπτώσεις σε γυναίκες και κορίτσια

Ετοιμάζουν στα μουλωχτά το μοίρασμα στο Αιγαίο – Επιβεβαιώνει τη διπλωματία «κλειστών θυρών» η βόμβα Ερντογάν

Ετικέτες