Guardian: «Συναγερμός στη Δύση για την αμυντική συμφωνία Κιμ-Πούτιν»

Guardian: «Συναγερμός στη Δύση για την αμυντική συμφωνία Κιμ-Πούτιν»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Γκάμπριελ Ατάλ στην πρώτη γραμμή μιας «απομακρονισμένης» εκστρατείας». Πιεζόμενος από τους απερχόμενους βουλευτές να σώσει ό,τι απομένει να σωθεί, ο πρωθυπουργός μπήκε από την αρχή στην εκστρατεία για τις πρόωρες εκλογές. Στη Liberation διαβάζουμε: «Για να ελπίζει σε νίκη στις βουλευτικές εκλογές, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο πρέπει να αντιμετωπίσει την αντιδημοφιλία του». Αυτή είναι η πρόκληση της Αριστεράς σε αυτήν την απροσδόκητη και ταχεία εκστρατεία.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Επιβραδύνεται η αύξηση του πληθυσμού». Αναμένεται αύξηση 0,9% έως το 2045. Χωρίς τον παράγοντα της μετανάστευση θα υπήρχε συρρίκνωση. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Πούτιν και Κιμ σφυρηλατούν συμμαχία». Οι πυρηνικές δυνάμεις Ρωσία και Βόρεια Κορέα σφυρηλατούν μια νέα συμμαχία ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιβράδυνση του Αλτσχάιμερ». Οι πιο ανθεκτικοί παρέχουν νέες ενδείξεις για το πώς μπορεί να προστατευτεί ο εγκέφαλος. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Nvidia γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο». Η Nvidia ξεπέρασε τη Microsoft και έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Συναγερμός στη Δύση  για την αμυντική συμφωνία Κιμ-Πούτιν». Η συμφωνία του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Κιμ Γιονγκ Ουν εγείρει συναγερμό της Δύσης σχετικά με πιθανή ρωσική βοήθεια για πυρηνικό πρόγραμμα.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο Πούτιν, ο Κιμ και η λιμουζίνα: (Αμοιβαία) αμυντική συμφωνία». Οι δύο ηγέτες σε λιμουζίνες. Η Ρωσία επεκτείνει την επιρροή της στην κορεατική χερσόνησο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν υπογράφουν αμυντική συμφωνία». Ο Ρώσος πρόεδρος, στην πρώτη του επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα εδώ και 24 χρόνια, ανέφερε ότι «δεν αποκλείει» τη στρατιωτικοτεχνική συνεργασία με την Πιονγκγιάνγκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter