Guardian: «Σε “κυνήγι μαγισσών” ο Τραμπ παρά τη δέσμευσή του να ενώσει το έθνος»

Guardian: «Σε “κυνήγι μαγισσών” ο Τραμπ παρά τη δέσμευσή του να ενώσει το έθνος»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Επτά στους δέκα Γάλλους ανησυχούσαν για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων». Σχεδόν το 70% των Γάλλων δηλώνει ότι ανησυχεί για την ασφάλειά του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είτε σε τουριστικούς χώρους και στάδια, είτε σε δημόσιες συγκοινωνίες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Μετά την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές, το ακροδεξιό RN θέλει να εκμεταλλευτεί τις διαφωνίες εντός των άλλων στρατοπέδων για να προετοιμαστεί για τις προεδρικές εκλογές του 2027». Καθώς το ακροδεξιό κόμμα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις 7 Ιουλίου, ελπίζει να επωφεληθεί από τις διαιρέσεις των αντίπαλων παρατάξεων.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η απόπειρα δολοφονίας του Τραπμ αλλάζει την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ». Μετά την επίθεση στον υποψήφιο για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, τόσο ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος όσο και ο Δημοκρατικός νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν καλούν για ενότητα και προωθούν έναν πιο μετριοπαθή τόνο στην προεκλογική εκστρατεία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Μετά τους πυροβολισμούς». Ο Τραμπ έλαβε επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση κατά Τραμπ για τα απόρρητα έγγραφα». Η δικαστής Αϊλίν Κάνον απέρριψε την υπόθεση των απορρήτων εγγράφων κρίνοντας παράνομο τον διορισμό του ειδικού εισαγγελέα. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Τραμπ: Απορρίφθηκε το κατηγορητήριο στην υπόθεση για τα διαβαθμισμένα έγγραφα». Η δικαστής που προεδρεύει στην υπόθεση διαβαθμισμένων εγγράφων του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα απέσυρε την ποινική δίωξη λόγω ανησυχιών σχετικά με τον διορισμό του εισαγγελέα που άσκησε την υπόθεση.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Σε “κυνήγι μαγισσών” ο Τραμπ παρά τη δέσμευσή του να ενώσει το έθνος». Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι όλες οι δικαστικές υποθέσεις εις βάρος του πρέπει να απορριφθούν.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Στην αντεπίθεση ο Τραμπ». Ακυρώθηκε η δίκη του Τραμπ για τα απόρρητα έγγραφα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Τραμπ επιλέγει για αντιπρόεδρο έναν 39χφρονο εξτρεμιστή». Ο  Τζ. Ντ. Βανς αντιπρόεδρος του Τραμπ.

Δείτε επίσης:

Τραμπ: Με επίδεσμο στο αυτί η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας (Photos-Video)

Τζέι Ντι Βανς: Από σφοδρός επικριτής του Τραμπ, υποψήφιος αντιπρόεδρός του – Τον είχε αποκαλέσει «Χίτλερ της Αμερικής»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter