Guardian: Ραγδαία αύξηση στα περιστατικά άγχους μεταξύ των παιδιών – Διπλάσια από ότι πριν την πανδημία

Guardian: Ραγδαία αύξηση στα περιστατικά άγχους μεταξύ των παιδιών – Διπλάσια από ότι πριν την πανδημία

Στην Γαλλία η Liberation κυκλοφορεί με τίτλο: «Περιφρόνηση». Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι αποκλείει την εναλλακτική μιας κυβέρνησης του Νέου Λαϊκού Μετώπου στο όνομα της «θεσμικής σταθερότητας».

Η Le Figaro γράφει: «Ματινιόν (σ.σ. η πρωθυπουργική κατοικία): Ο Μακρόν αποκλείει το Νέο Λαϊκό Μέτωπο και συνεχίζει να αναζητά λύση». Όπως τονίζει η εφημερίδα: «Στο τέλος διήμερων διαβουλεύσεων, το Μέγαρο των Ηλυσίων απέρριψε το αίτημα της Λουσί Καστέτς «στο όνομα της θεσμικής σταθερότητας». Κάλεσε τα κόμματα να «αναλάβουν τις ευθύνες τους»».

Στην Μεγάλη Βρετανία ο Guardian κυκλοφορεί με βασικό θέμα: «Αποκάλυψη: «Συγκλονιστική» αύξηση στα περιστατικά άγχους μεταξύ των παιδιών». Όπως εξηγεί η εφημερίδα τα περιστατικά κάτω των 18 ετών που καταλήγουν να ζητήσουν βοήθεια από το NHS (το αντίστοιχο ΕΣΥ) είναι διπλάσια από ότι πριν την πανδημία».

O Independent κυκλοφορεί με χτύπημα στο πρωτοσέλιδο με τίτλο: «Η Ρωσία εκτοξεύει εκατοντάδες πυραύλους και drones κατά της Ουκρανίας στην «μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου»».

Στην Γερμανία διαβάζουμε στην Die Welt: «Η Ρωσία εκτοξεύει εκατοντάδες πυραύλους στην Ουκρανία». Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «αυτά είναι τα πιο σοβαρά αεροπορικά πλήγματα του πολέμου που στόχευσαν στο ενεργειακό σύστημα της χώρας». Η Tagesspiegel γράφει: «Μετά την επίθεση στο Ζόλινγκεν, ο Σολτς ανακοινώνει εσπευσμένα αυστηροποίηση των νόμων περί όπλων».

Στις ΗΠΑ η Wall Street Journal κυκλοφορεί με βασικό θέμα με τίτλο: «Η Τεχεράνη στέλνει συγκεχυμένα μηνύματα σχετικά με την εκδίκηση της απέναντι στο Ισραήλ». Στο ρεπορτάζ γίνονται αναφορές στις δηλώσεις του Αγιατολαχ Αλί Χαμενεϊ πως «ο πόλεμος έχει πολλές μορφές».

Στο πρωτοσέλιδο της Washington Post διαβάζουμε: «Η σύλληψη του CEO του Telegram, πυροδοτεί συζήτηση για την ελευθερία του λόγου».

Διαβάστε επίσης

Ζούκερμπεργκ: H κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε το Facebook να λογοκρίνει το περιεχόμενο για τον Covid

Θεσσαλονίκη: Ρατσιστική επίθεση κατά 23χρονης σε αστικό λεωφορείο – Δύο συλλήψεις

Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό – Εντολή για επείγουσα έρευνα

Φταίνε πολίτες, δήµοι αλλά… προς Θεού, όχι η κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Ζυγίζουν τα δεδομένα οι «87» και ψάχνουν υποψήφιο πρόεδρο – Δεν τίθεται θέμα Αρβανίτη

«Δεν ξέρω κανέναν που να πήρε δάνειο από κάποια τράπεζα» – Καλοστημένη κοροϊδία καταγγέλλουν οι σεισμόπληκτοι

Μητσοτάκης, τραπεζίτες εξαπατούν τους πληγέντες – Υπόσχονται άτοκα αλλά δεν τα δίνουν ποτέ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Γιατί η δεύτερη θητεία στην Κομισιόν μοιάζει βγαλμένη από την… κόλαση – Η ανάλυση του Politico

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter