Guardian: «Νέα προβλήματα για τον Σούνακ – Πρώην υπουργός των Τόρις λέει ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς»

Guardian: «Νέα προβλήματα για τον Σούνακ – Πρώην υπουργός των Τόρις λέει ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πολύ ενθαρρυντική μείωση των εκπομπών CO στη Γαλλία». Ο ρυθμός απαλλαγής από τον άνθρακα είναι συμβατός με τους στόχους που έχουν τεθεί έως το 2030. Στη Liberation διαβάζουμε: «RN: Μια αφύσικη ψήφος». Αν και μπορεί να προσπαθήσει να «ξαναβάψει» την εικόνα του πράσινη, το ακροδεξιό κόμμα παραμένει υπέρ του πετρελαίου, εχθρικό προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ορκίζεται να πολεμήσει ενάντια στην «οικολογική δικτατορία».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο νέος νόμος της κυβέρνησης Μπάιντεν που επιβάλλει την πώληση ή την απαγόρευση του TikTok είναι το αντισυνταγματικό αποτέλεσμα «πολιτικής δημαγωγίας» και θα πρέπει να ανατραπεί, δήλωσαν οι συνήγοροι του TikTok». Η διάσημη πλατφόρμα αμφισβητεί τον νόμο της κυβέρνησης Μπάιντεν και κατηγορεί κυβερνητικούς αξιωματούχους ότι υιοθέτησαν μια στάση «εκτόες πραγματικότητας». Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Το Ιnstagram προβάλλει στους νεαρούς εφήβους βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, έδειξαν μελέτες». Το Instagram φέρεται να παρουσιάζει ως προτεινόμενα σεξουαλικά Reels σε εφήβους έως και 13 ετών.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Νέα προβλήματα για τον Σούνακ. Πρώην υπουργός των Τόρις λέει ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς». Ένας πρώην υπουργός των Τόρις αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει τους Εργατικούς στις επερχόμενες εκλογές.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η ΕΕ επιβάλλει κυρώσεις στο επικερδές εμπόριο φυσικού αερίου της Ρωσίας». Η Μόσχα μεταφέρει υγροποιημένο φυσικό αέριο σε όλη την Ευρώπη και κερδίζει δισεκατομμύρια.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η αποδυναμωμένη και εύθραυστη Ευρώπη». Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, σε μια τέτοια κατάσταση, από μια ακέφαλη Ευρώπη.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο ιβηρικός λύγκας, εκτός κινδύνου εξαφάνισης». Η Διεθνής Ένωση Προστασίας της Φύσης χαμηλώνει το επίπεδο απειλής για τον ιβηρικό λύγκα, που δεν κινδυνεύει πλέον με εξαφάνιση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter