Guardian: «Έξι παιδιά μεταξύ των 12 νεκρών στο ναυάγιο της Μάγχης»

Guardian: «Έξι παιδιά μεταξύ των 12 νεκρών στο ναυάγιο της Μάγχης»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Στο Ουλάν Μπατόρ ο Πούτιν, παρά το ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου». Ο Ρώσος πρόεδρος αψήφησε το διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του επισκεπτόμενος για πρώτη φορά μια χώρα που έχει υπογράψει το καταστατικό της Ρώμης. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η ανακοίνωση της παραιτηθείσας κυβέρνησης για πιθανή επιδείνωση του δημοσίου ελλείμματος ενισχύει τον επείγοντα χαρακτήρα του διορισμού πρωθυπουργού». Η κυβέρνηση σχεδιάζει εν μέσω πολιτικής κρίσης, να αναβάλει το κλείσιμο του προϋπολογισμού για το 2025.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Μεγάλες ελλείψεις στην ένταξη των παιδιών μεταναστών». Σύμφωνα με μελέτη, η έλλειψη γνώσης της γερμανικής γλώσσας και οι ανεκπαίδευτοι γονείς επιδεινώνουν τα προβλήματα στα σχολεία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η Volkswagen σε κρίση». Η Volkswagen αντιμέτωπη με τους εργαζομένους εν όψει επώδυνων περικοπών.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Δεκάδες νεκροί στην Ουκρανία μετά από ρωσικό χτύπημα». Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε την άρση των περιορισμών στα όπλα που προμηθεύονται από τη Δύση.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Η απειλή για τους ομήρους περιπλέκει τις διαπραγματεύσεις». Η Χαμάς απείλησε ότι οι όμηροι θα επιστρέψουν στους συγγενείς τους «τυλιγμένοι σε σάβανα» εάν το Ισραήλ συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Έξι παιδιά μεταξύ των 12 νεκρών στο ναυάγιο της Μάγχης». Μία έγκυος γυναίκα μεταξύ των νεκρών στο ναυάγιο του σκάφους που μετέφερε δεκάδες αιτούντες άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ρωσική επιδρομή στην Ουκρανία με δεκάδες νεκρούς». Οι ρωσικοί πύραυλοι που χτύπησαν την Πολτάβα της Ουκρανίας έπληξαν νοσοκομείο και στρατιωτική σχολή.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η ραγδαία ρωσική προέλαση στο Ντονέτσκ σήμανε συναγερμό στην Ουκρανία». Η επίθεση θέτει υπό αμφισβήτηση τη στρατηγική του Ζελένσκι για εκτροπή στρατευμάτων στο Κουρσκ.

Δείτε επίσης:

Ενα τραγικό ναυάγιο στη Μάγχη υπενθυμίζει την αποκάλυψη του Documento για τη διακίνηση μεταναστών από Ελλάδα σε Βρετανία

«Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς»: Αυτό είναι το νέο όνομα που προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Το παρασκήνιο και οι διαφωνίες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η επιτροπή καταστατικού

Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση δυο ημερών στον Σπίρτζη – Πολύ πιθανή η διαγραφή

Πώς ο Κασσελάκης «προετοίμαζε» την αλλαγή του ονόματος – Η αφίσα και το… κεφαλαίο «Σ»

Μεταγραφή… ευρωκοινοβουλίου: Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε τον Νίκο Παππά

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter