Γραφή… …ματα

Γραφή… …ματα

• Δύο στους τρεις πολίτες είναι σίγουροι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. Πώς λοιπόν δεν ενδιαφέρουν κανέναν; Καλή η προσπάθεια, αλλά έχει «Δρακουμέλ» η υπόθεση.

• Η ακρίβεια είναι ο υπ’ αριθμόν ένα πονοκέφαλος των πολιτών-καταναλωτών. Μήνας μπαίνει, αλλά μήνας δεν βγαίνει, ούτε στο δεκαήμερο πλέον. Προσδοκώμεν «ανάσταση» μισθών.

• Μπήκε ο βαρύς χειμώνας, ανέβηκαν και οι τιμές χονδρικής στο ρεύμα. Τώρα που το χρειαζόμαστε περισσότερο για να ζεσταθούμε. Θησαυρός το καρτέλ. Είναι δυνατόν να μην προσεύχονται στον Αγιο Μητσοτάκη;

• Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρει δίμηνο για να στήσει κάλπες ο Κυριάκος. Ενώ για να φύγει ο ίδιος γουίκεντ άλλη μια φορά είναι δεδομένο. Νόμος. Κανονικότητα.

• Με τον παρά τους και τον μπάρμπα τους στην Κορώνη θα πηγαίνουν οι ασθενείς στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Φυσικά και υπάρχουν μέχρι τώρα φακελάκια αλλά και γιατροί που θα σε βάλουν από την πίσω πόρτα των επειγόντων στο χειρουργείο. Aλλά με το να επιβάλλεται πρακτικά και θεσμικά ως ενδεχόμενο η πληρωμή του γιατρού ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην κατηγορία «προϊόντα».

• Αν φοβάσαι ότι θα πεθάνεις, δεν θα πληρώσεις όσο όσο; Αν θέλεις να αποφύγεις το χάος των δημόσιων νοσοκομείων, δεν θα πας στη σουίτα του ιδιωτικού; Αυτός είναι ο νόμος της προσφοράς, που δημιουργεί και το ανάλογο κοινό της ζήτησης. Και στην ούγια γράφει Μητσοτάκης – Πλεύρης – Γκάγκα ΑΕ.

• Τις εισφορές ασθενείας πότε θα τις κόψει η καλυτερότερη επιτελική διακυβέρνηση του πλανήτη; Να έχει να λέει προεκλογικά ότι αύξησε το εισόδημα. Αν θέλετε να καλυφθείτε με ιδιωτική ασφάλιση, πρόβλημά σας. Ατομική ευθύνη πόσο θα την πληρώσετε και τι υπηρεσίες θα πάρετε. Προσφορά και (ανα)ζήτηση.

• Καταλαβαίνετε ότι έπεται η αριστεία της παιδείας, των πανεπιστημίων (από το Αμέρικα μάλιστα) και το νερό, που ακόμη το πληρώνουν πάμφθηνα οι πλεμπαίοι. Από φως και τηλέφωνο είμαστε καλυμμένοι: μόνο ιδιωτικά. Κοντά είναι και οι μετακινήσεις, που θέλετε φτηνά εισιτήρια για μετρό και λεωφορεία. Θα γεμίσουμε ΚΤΕΛ παντού.

• Πώς θα διαφημιστούν όλα αυτά τα φιλολαϊκά προεκλογικά; Ενδιαφέρον για τον πολίτη. Ενημέρωση για τα μεγάλα έργα που έγιναν. Οπως το μετρό

της μίας στάσης στη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός Παπάφη. Επόμενος σταθμός Παπάφη. Δεν υπάρχει άλλος ακόμη. Αφού δεν θα τον προλάβουν προεκλογικά, έδωσαν στο πόπολο άρτο και θεάματα. Μην ξεχνάμε ότι η Σαλόνικα είχε ξακουστό Ιππόδρομο. Εκεί έσφαζαν «αμφισβητίες» οι αυτοκράτορες.

• Τέσσερις στους δέκα Ελληνες πιστεύουν στα μάγια και στο μάτι. Είναι τα αντίμετρα για τη διάλυση του ΕΣΥ. Πήγαν σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες να δούνε τη διάγνωση και όλες τις πίκρες.

• Πώς τους πετσόκοψαν έτσι; Στα ειδικά δικαστήρια γίνεται πάρτι και δεν το μαθαίνουμε. Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι οι… εραστές της σκευωρίας και της παράβασης καθήκοντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter