Γραφή… …ματα

Γραφή… …ματα

• ΕΥΠ και διαφάνεια είναι ασύμβατο δίδυμο στην ίδια πρόταση. Μητσοτάκης και αυθορμητισμός επίσης, με Τριπολιτσιώτη ταξιτζή σε νεοϋορκέζικο άβενιου ή με Θεσσαλό καουμπόη «Ντάλτον» ή με νεοδημοκράτισσα θαυμάστρια να αναφωνεί «τι γκόμενος είσαι εσύ!» στην Κυψέλη. Ο όλως τυχαίως ανέμελος φακός είναι προδότης.

• «Δεν υπάρχει καμία εμπορικά διαθέσιμη μέθοδος ελέγχου αντισωμάτων έναντι των παραλλαγών του κορονοϊού SARS-CoV-2». Στα ψιλά γράμματα της ανακοίνωσης του υπουργείου Υγείας για τα επικαιροποιημένα εμβόλια μαθαίνουμε πόσο κορόιδα μας έχει πιάσει η κυβέρνηση της απιστίας προς τον πολίτη και της ακατάσχετης προστασίας της απληστίας που τρέφουν οι ιδιοκτήτες διαγνωστικών. Αδωνη, στοπ κι όχι πλαφόν θα βάλεις ή φοβάσαι τον ίσκιο και τις ψήφους από τους κλινικάρχες; Δώστε, κορόιδα, 20, 30, 40 και 50 ευρώ για μια μέθοδο που επισήμως δεν υπάρχει…

• Το υπουργείο των ιδιωτικών κλινικών ευχαριστεί τους πολίτες που εγγράφηκαν σε οικογενειακ… συγγνώμη, προσωπικό γιατρό. Αν δεν ήταν η καρμανιόλα της ποινής 10% πάνω σε κάθε συνταγή, κανείς δεν θα πήγαινε. Ούτε οι ιδιώτες γιατροί πίστεψαν τον Πλεύρη ότι θα ανοίξουν τα πορτοφόλια. Μηδέν στο πηλίκο με το μέτρο της προηγούμενης κυβέρνησης, επομένως γιατί πανηγυρίζουν τα πετσωμένα συστήματα;

• Στο βήμα του ΟΗΕ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κολομβίας συγκρίνει την κοκαΐνη, που είναι παράνομη επειδή σκοτώνει σε συγκεκριμένες ποσότητες και επιλεκτικά, με το διοξείδιο του άνθρακα και τα ορυκτά καύσιμα, που σκοτώνουν μαζικά και ανεξέλεγκτα τον πλανήτη. Στην αμφιλεγόμενη ζυγαριά υπάρχει το εξής κοινό: τεράστια κέρδη. Από τη μια για να κινηθεί η κοινωνία και από την άλλη για να αποβλακωθεί.

• Η λογοκρισία υπήρχε και υπάρχει όσο υπάρχει εξουσία. Μπάτλερ για τη δουλειά αυτή κάνουν ουρά. Πληροφορίες στον κ. Οικονόμου και στην τυφλή, κουφή και μουγκή ΕΣΗΕΑ.

• Του τσάμπα το κάγκελο. Αγγελία για εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά με πληρωμή μια υπόσχεση ότι θα εξεταστεί το βιογραφικό σε μελλοντικό project. Είναι η ανάπτυξη σαν κρουαζιέρα αλλά στο κουπί θα μπει ο εργαζόμενος. Κοστίζει γαρ. Μιλώντας για τηλεοπτικά γυρίσματα, ψιθυρίζεται ότι σε δήμο της δυτικής όχθης δόθηκαν δώδεκα κλιματιστικά χωρίς προσδιορισμό αξίας, παλαιότητας και ψύξης μαζί με δύο ολόκληρα μίνι ψυγεία ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση σχολικού κτιρίου για ένα χρόνο. Χουβαρντάδες με κανάλια κρατικής χρηματοδότησης.

• Η Ελισάβετ πέθανε, το Λιζάκι πάει. Λονδρέζικος αμανές των ελληνικών δικτύων εκκόλαψης μοναρχικών αντιλήψεων.

• Η Μαχσά Αμινί έπεσε στα χέρια της «αστυνομίας ηθικής» του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν. Να δούμε ποιος θα πέσει στα δόντια της «αστυνομίας φρονήματος» του μητσοτακισμού και των ακροκεντρώων.

• Ηρθε και το ρεύμα της ατομικής ευθύνης. Θα είναι ο χειμώνας που δεν θα έχουμε στο μυαλό μας πώς θα εμφανιστούμε στην παραλία το επόμενο καλοκαίρι. Fit. Ευχαριστούμε, ω μεγάλε τιμονιέρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter