Grace Mykonos: Το ιδανικό μέρος για έναν παραμυθένιο γάμο

Grace Mykonos: Το ιδανικό μέρος για έναν παραμυθένιο γάμο

Το εκπληκτικό Grace Mykonos βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο και διαθέτει όλη την πολυτέλεια και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Grace.  

Ως νούμερο ένα προορισμός διαμονής στο νησί των ανέμων, προσφέρει Spa και πισίνα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και οι ανέσεις του κάνουν τη λέξη χαλάρωση να παίρνει σάρκα και οστά. Τα υπέροχα δωμάτιά του, με θέα την πόλη της Μυκόνου ή το απέραντο γαλάζιο, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το Grace Mykonos, μπορεί να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων σας με ρομαντική διάθεση, γκλάμουρ δεξίωση και ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε.

Όπως και να φαντάζεστε τον ιδανικό γάμο το Grace είναι σε θέση να σας το προσφέρει, είτε αυτό είναι μία ρομαντική απόδραση για δύο με λιτό σκηνικό και διακριτικότητα είτε μία κοσμοπολίτικη γαμήλια δεξίωση. 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ο γάμος σας στο ξενοδοχείο Grace θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο, εκτός όλων των άλλων, διαθέτει μία σουίτα νεόνυμφων που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί.

Η ρομαντική αυτή σουίτα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να είναι απομονωμένη από τους υπόλοιπους ενοίκους και έχει θέα προς τη Δήλο και τον Άγιο Στέφανο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter