Γούντστοκ: 50 χρόνια μετά, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Γούντστοκ: 50 χρόνια μετά, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

– «Αυτό που μας δίδαξε το Γούντστοκ είναι ότι μπορεί να σου φυλακίσουν το σώμα αλλά ποτέ το μυαλό. Έμπνευση, φαντασία, τρέλα και καύλα δεν φυλακίζονται και πάντα μπορούν να δημιουργήσουν». Ο Τζώνυ Βαβούρας αφηγείται στον Σπύρο Οικόπουλο όσα έμαθε από πρώτο χέρι για το φεστιβάλ-ορόσημο της παγκόσμιας μουσικής.

– Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης γράφει για την επίδραση των ταινιών «Γούντστοκ» και «Φράουλες και αίμα» στο ελληνικό ροκ και στην εγχώρια νεολαία.

– Ο Διονύσης Π. Σιμόπουλος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, γράφει στο Documento για την πολύπλευρη σχέση του με το φεγγάρι με αφορμή τη φετινή πανσέληνο του Αυγούστου.

– Η Ντίνα Αδαμοπούλου, διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας, συνομιλεί με την Αφροδίτη Ερμίδη για τη λειτουργία του μουσείου στο πέρασμα ενός αιώνα με αφορμή την έκθεση έργων του μεγάλου θαλασσογράφου και ζωγράφου ιστορικών συνθέσεων Κωνσταντίνου Βολανάκη.

– Η Γεωργία Νταγάκη συζητά με τον Σπύρο Οικόπουλο για τη λύρα, τη μουσική της και τη θέση του καλλιτέχνη στον κόσμο.

– Η Μαρίνα Αγγελάκη συνάντησε τον Φράνκο Αμπρουόσο, τον Ιταλό που άφησε τη Φλωρεντία για να δροσίσει με το παραδοσιακό παγωτό της χώρας του τη Θεσσαλονίκη.

– Στη στήλη New Entries που επιμελείται η Αφροδίτη Ερμίδη γνωρίζουμε τη μουσικό Αναλένα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter