Goody’s Burger House: Halloween χωρίς Limited Edition burgers γίνεται; Ε, δε γίνεται!

Halloween χωρίς γευστικά burgers γίνεται; Όχι φυσικά! Πού αλλού; Μα φυσικά στα Goody’s Burger House που και φέτος επιφυλάσσουν μία γευστική έκπληξη έτοιμη να σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Έτσι, λοιπόν, τα Limited Edition Halloween burgers επανέρχονται, ανανεωμένα και ακόμα πιο απολαυστικά. Πώς; Με καινούρια συναρπαστική συνταγή! Το νέο “Vampire” burger ήρθε για να προσθέσει μια tex-mex πινελιά στο φετινό Halloween. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Συνδυάζοντας το μπιφτέκι Goody’s με υλικά όπως τα jalapeños, τα nachos και η guacamole sauce. Όλα αυτά μέσα σε ένα λαχταριστό πορτοκαλί ψωμάκι.

Φυσικά, και από το φετινό Halloween δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως μαρτυρά και το όνομά του, το απόλυτο “Halloween must”. Ναι, το «θηριώδες» tower burger “Monster”, σε μαύρο ψωμί, με την πικάντικη, κατακόκκινη sriracha sauce αλλά και τον ξεχωριστό συνδυασμό του κλασικού μπιφτεκιού με το τραγανό κοτόπουλο.

Γι’αυτό… τρέξτε γρήγορα σε ένα κατάστημα Goody’s  Burger House Αν είστε στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα μέσω του www.goodys.com και του Goody’s app. Ένα λαχταριστό Limited Edition Halloween burger σας περιμένει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter