Γονατισμένη κοινωνία

Γονατισμένη κοινωνία

Κυβέρνηση Μητσοτάκη και πανδημία κορονοϊού έχουν κυριολεκτικά γονατίσει την ελληνική κοινωνία.

Τι άλλο από αυτό δείχνουν τα κατά 1 δισ. ευρώ αυξημένα χρέη στην εφορία που καταγράφτηκαν τον Οκτώβριο και τους 500.000 αυξημένους οφειλέτες.

Όταν πάνω από 4.300.000 φορολογούμενου χρωστούν στο κράτος είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν χρήματα παρά μόνο για τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης.

Εκεί κατάφερε να φτάσει την ελληνική κοινωνία η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και των «σοφών αρίστων» συνεργατών του μέσα σε μόλις 18 μήνες διακυβέρνησης της χώρας.

Με το «φανταστικό» ποσό των 534 ευρώ στους χιλιάδες εργαζόμενους που βγήκαν σε αναστολή εργασίας κατάφερε διπλό κτύπημα στην οικονομία. Και στα νοικοκυριά και βέβαια στην αγορά.

Ποιος θα έβγαινε να ψωνίσει, όταν με το ζόρι μπορούσαν τα χρήματα να φτάσουν για φαγητό και για τα πάγια έξοδα της οικογένειας τα οποία δυστυχώς σε μειώθηκαν.

Η επόμενη ημέρα μετά το όποιο τέλος της πανδημίας θα βρει μια κατεστραμμένη και κυριολεκτικά γονατισμένη και φοβισμένη κοινωνία.

Θα πετύχουν ακριβώς αυτό που επιδίωκαν και δυστυχώς προεκλογικά το έλεγαν κρυμμένο βέβαια κάτω από χιλιάδες fake υποσχέσεις.

Επειδή η καταστροφή από αυτή την κυβέρνηση θα είναι ολοκληρωτική για την κοινωνία, δημοκρατικά κόμματα και πολίτες θα πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή και να δουλέψουν πολύ σκληρά για την ανόρθωση της χώρας.

Δυστυχώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν νέα μνημόνια, κρυφά και φανερά, και πολύ μεγάλες πιέσεις από τους φίλους μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήδη έχουν προϊδεάσει για αυτές.

Αυτή η φοβισμένη κοινωνία θα πρέπει για μια ακόμη φορά να βρει το κουράγιο να αντιδράσει και να στείλει αυτή τη φορά οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που την καταστρέφουν για δεύτερη φορά μέσα σε 12 χρόνια.

Άλλωστε έχει αποδείξει ότι μπορεί.

documentonews.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter