Γλυφάδα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης – Δεύτερη επίθεση σε 15 μέρες (Video)

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της φρικτής επίθεσης σε 14χρονη στη Γλυφάδα από δύο συμμαθήτριές της και ακόμη 20 άτομα. Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά βίας ανηλίκων που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που το κορίτσι δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της.

Το ραντεβού για να εξαπολύσουν την επίθεση στο κέντρο της Γλυφάδας δόθηκε, κατά πληροφορίες- από κλειστή ομάδα στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Εφιάλτης για 14χρονη στη Γλυφάδα: Λιπόθυμη μετά από ξυλοδαρμό, προσπάθησαν να της κάψουν τα μαλλιά

Αποτέλεσμα του βίαιου περιστατικού ήταν η 14χρονη να πάθει σοκ και να καταλήξει στο νοσοκομείο με μελανιές. Το αιμόφυρτο κορίτσι κατάφερε να καλέσει μετά τον ξυλοδαρμό του τους γονείς του, οι οποίοι περιέγραψαν μαζί με το παιδί τους τον εφιάλτη που ζούσαν. Η 14χρονη βίωνε εκφοβισμό από τις δύο συμμαθήτριές της από το Μάιο του 2024.

Πρωταγωνίστριες, ήταν οι δύο 14χρονες που συνελήφθησαν. Μάλιστα είχε δεχτεί επίθεση και στις 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξανά στη Γλυφάδα πίσω από γνωστό ταχυφαγείο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Οι δύο 14χρονες μαζί με άλλα νεαρά άτομα την είχαν εξυβρίσει, την είχαν απειλήσει και την είχαν χτυπήσει.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ. η 14χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται. Όπως είπε στο Action24 «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

«Το θύμα γνωριζόταν με κάποια από τα παιδιά όπως και με τις δύο συλληφθείσες» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.

«Προσπάθησαν να της κάψουν τα μαλλιά»

Ο πατέρας της 14χρονης περιέγραψε στο notia.gr την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του, υποστηρίζοντας ότι στην επίθεση συμμετείχαν πάνω από 25 άτομα, τα οποία και συνεννοήθηκαν μέσω Instagram.

«Αφού εντόπισαν το κορίτσι, το οδήγησαν διά της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω, χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν να τη χτυπούν, να τη φτύνουν, να προσπαθούν να τη γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης.

Όπως υποστήριξε ο πατέρας της 14χρονης, ότι έχει κάνει μήνυση για την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Συνάντηση εξπρές στη Νέα Υόρκη – Τι θα συζητήσουν

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη για τρεις για την προεδρία – Σε τεντωμένο σκοινί οι ισορροπίες

Άννα Μισέλ-gate: Έκθετο το Μαξίμου για τα μαγειρέματα – Τα πορίσματα και η κόντρα Μαρινάκη – Μυλωνάκη

Καιρός: Με «30άρια» και αστάθεια μέχρι το απόγευμα – Πού θα βρέξει

Ελληνική Δημοκρατία των καρτέλ

Θείες και αµφιβολίες τρελές για τον Γιάννο