Γλυφάδα: Η στιγμή της άγριας επίθεσης στην 14χρονη – Τη χτύπησε με μανία και την έριξε στο έδαφος (Video)

Γλυφάδα: Η στιγμή της άγριας επίθεσης στην 14χρονη – Τη χτύπησε με μανία και την έριξε στο έδαφος (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο -ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 14χρονη δέχεται άγρια επίθεση από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα.

Το σκηνικό του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης έχει καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων της περιοχής. Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο το κορίτσι δέχεται ένα χτύπημα και πέφτει στο έδαφος, όπου συνεχίζει να τη χτυπά με μανία.

Παράλληλα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι κανένας δεν επεμβαίνει, παρα μόνο παρακολουθούν τα όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους.

Δείτε το βίντεο του CNN: 

Η 14χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της μετέβη στο ΑΤ Γλυφάδας και κατήγγειλε ότι το Σάββατο λίγο μετά τις 9 το βράδυ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου 20 ατόμων στην οδό Λαζαράκη και κατέθεσαν μήνυση κατά δύο συμμαθητριών της, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που της επιτέθηκαν, καθώς και στους γονείς τους για παραμέληση ανήλικων.Οι αστυνομικοί στη συνέχεια εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τους γονείς τους και τους συνέλαβαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Της είχαν επιτεθεί και πριν 15 μέρες

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της φρικτής επίθεσης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που το κορίτσι δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της.

Το ραντεβού για να εξαπολύσουν την επίθεση στο κέντρο της Γλυφάδας δόθηκε, κατά πληροφορίες- από κλειστή ομάδα στο Instagram.

Αποτέλεσμα του βίαιου περιστατικού ήταν η 14χρονη να πάθει σοκ και να καταλήξει στο νοσοκομείο. Το κορίτσι κατάφερε να καλέσει μετά τον ξυλοδαρμό του τους γονείς του, οι οποίοι περιέγραψαν μαζί με το παιδί τους τον εφιάλτη που ζούσαν. Η 14χρονη βίωνε εκφοβισμό από τις δύο συμμαθήτριές της από το Μάιο του 2024.

Πρωταγωνίστριες, ήταν οι δύο 14χρονες που συνελήφθησαν. Μάλιστα είχε δεχτεί επίθεση και στις 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξανά στη Γλυφάδα πίσω από γνωστό ταχυφαγείο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Οι δύο 14χρονες μαζί με άλλα νεαρά άτομα την είχαν εξυβρίσει, την είχαν απειλήσει και την είχαν χτυπήσει.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ. η 14χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται. Όπως είπε στο Action24 «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

«Το θύμα γνωριζόταν με κάποια από τα παιδιά όπως και με τις δύο συλληφθείσες» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.

«Προσπάθησαν να της κάψουν τα μαλλιά»

Ο πατέρας της 14χρονης περιέγραψε στο notia.gr την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του, υποστηρίζοντας ότι στην επίθεση συμμετείχαν πάνω από 25 άτομα, τα οποία και συνεννοήθηκαν μέσω Instagram.

«Αφού εντόπισαν το κορίτσι, το οδήγησαν διά της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω, χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν να τη χτυπούν, να τη φτύνουν, να προσπαθούν να τη γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης.

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιημένος ο Σταϊκούρας για το σιδηροδρομικό δίκτυο: «Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση»

Σοβαρή καταγγελία: Επιχείρησαν να παγιδεύσουν το κινητό τηλέφωνο πραγματογνώμονα για το έγκλημα στα Τέμπη

Ελληνική Δημοκρατία των καρτέλ

Τo Ισραήλ μετατρέπει τον Λίβανο σε νέα Γάζα: Σχεδόν 500 νεκροί, ανάμεσά τους 35 παιδιά (Video)

Μάριος Σαλμάς: «Διαγράφηκα για τις απόψεις μου – Η χημεία μου με τον πρωθυπουργό έσπασε σε μία στιγμή» (Video)

Γλυφάδα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης – Δεύτερη επίθεση σε 15 μέρες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη για τρεις για την προεδρία – Σε τεντωμένο σκοινί οι ισορροπίες

Σύμη: Σοκαριστική καταγγελία για βασανισμό πακιστανού εργαζόμενου – «Μηχανή είσαι! Είμαι με τη Χρυσή Αυγή»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter