Γκούσιν: Μέχρι τον Φλεβάρη δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα (Video)

Γκούσιν: Μέχρι τον Φλεβάρη δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα (Video)

Η Τατιάνα Γκούσιν αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε μέσα στη χρονιά. Μιλώντας στην ΕΡΤ λίγο μετά τον τελικό του ύψους όπου τερμάτισε στην ένατη θέση, η 30χρονη πρωταθλήτρια ανέφερε τα εξής:

«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φλεβάρη δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα. Οπότε μου μένει αυτό το ερωτηματικό, αυτό το αν. Αν έκανα ολόκληρη τη χρονιά, όπως την έκανα, μετά τον Φλεβάρη πώς θα ήταν η Τατιάνα εδώ; Θα είχε ίσως κάτι παραπάνω να δώσει; Οπότε του χρόνου εύχομαι και θέλω να μπορέσω να κάνω σωστά αθλητισμό. Να μην αγχώνομαι όταν πηγαίνω δουλειά, να αγχώνομαι μόνο για την προπόνησή μου, το τι θα φάω και την ξεκούρασή μου

Γιατί πραγματικά θέλω να δω τι άλλο μπορώ να δώσω. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι εκεί, σε καλύτερα άλματα. Θέλω να το δω αυτό. Αυτή η χρονιά ήταν λίγο γλυκόπικρη, αλλά ήταν σίγουρα μια επιτυχημένη χρονιά. Νομίζω είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Οπότε ας είμαι ευγνώμων βασικά, για την πορεία από τον κλειστό ως τώρα. Είμαι υγιής βασικά, αυτό έχει σημασία. Σας ευχαριστώ όλους όσοι μας βλέπετε και μας στηρίζετε.

Στον τελικό περίμενα κάτι καλύτερο από μένα. Με απογοήτευσα λίγο στο 1.91. Η αλήθεια είναι πως έτσι είναι. Όταν θέλω να πηδήξω ψηλά, σφίγγομαι και δεν μου βγαίνει το άλμα όπως θέλω, απαλό και γλυκό».

Διαβάστε επίσης

Το Βέλγιο αποσύρεται από το τρίαθλο – Αθλήτρια αρρώστησε αφού «κολύμπησε στον Σηκουάνα»

Νόα Λάιλς: «Έχω δυσλεξία, άσθμα, ADD, αλλά δεν με καθορίζουν» – Ποιος είναι ο θριαμβευτής της κούρσας που κρίθηκε στα 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου (Videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καραλής, Στεφανίδη και πόλο – Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές της ημέρας (5/8)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter