Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Εάν επιστρέψει ο Τσίπρας θα κάνω πίσω (Video)

Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Εάν επιστρέψει ο Τσίπρας θα κάνω πίσω (Video)

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στον αέρα του Action 24, λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του στην οποία γνωστοποίησε τις προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας χαρακτήρισε ως «ακατάλληλο για τον ΣΥΡΙΖΑ» τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ για την υποψηφιότητά του δήλωσε τα εξής:

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα, αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μία περιδίνηση. Θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες για την ενότητα, για την επόμενη ημέρα (…) Βεβαίως, επειδή οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω, ότι εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλει, θα μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το εγχείρημα».

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις στο κόμμα, είπε ότι «δεν θα υπαγορεύσω στον Αλέξη Τσίπρα, στον φυσικό μας ηγέτη τι θα κάνει. Ποτέ δεν το έχω κάνει και ιδιαιτέρως δημόσια», ενώ σε ερώτηση για το εάν βλέπει την ενεργή επιστροφή του σε εσωκομματικό επίπεδο ανέφερε:

«Αν συμβεί αυτό, κατευθείαν τα μαζεύω πίσω και λέω “καλώς ήρθες αρχηγέ”. Όλες οι υποψηφιότητες για εμένα είναι σεβαστές».

Διαβάστε επίσης

Το ερώτημα της Μαρίας Καρυστιανού που θα έθετε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το Documento – Για έκτη χρονιά «κρύβεται» ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ακολουθεί μετά τη μομφή κατά Κασσελάκη – Το Συνέδριο και οι υποψήφιοι

«Λευκά» ποινικά μητρώα από… μαύρη τρύπα

Κομισιόν: Παζλ για δυνατούς λύτες τα κρίσιμα χαρτοφυλάκια – Τα φαβορί για τις θέσεις κλειδιά

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι – Πότε ξεκινούν, πόσο θα κρατήσουν τα φαινόμενα (LIVE)

«Καλώς ήρθατε στην πόλη του μεγαλύτερου εγκλήματός σας» – Πανό σε γήπεδο χόκεϊ στο Άουσβιτς (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter