Γκλέτσος: Με τα χίλια θα αναγνώριζα τον Πολάκη ως πρόεδρο (Video)

Γκλέτσος: Με τα χίλια θα αναγνώριζα τον Πολάκη ως πρόεδρο (Video)

«Θα αναγνώριζα ως πρόεδρο τον οποιονδήποτε. Βεβαίως τον Πολάκη. Τι λέτε τώρα; Με τα χίλια», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τη θέση, φοράει και το κατάλληλο κοστούμι. Άλλο θα είναι ο Πολάκης που ανακαλύπτει τα σκάνδαλα της ΝΔ και σκάει γιατί πρέπει να μιλήσει και δεν ακούγεται και ενδεχομένως τον φιμώνουν και άλλο ο Πολάκης ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή υποστήριξη της υποψηφιότητας Πολάκη εάν περάσει στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχω δώσει ακόμα αυτή την απάντηση στον εαυτό μου. Περιμένω να δω και τις άλλες υποψηφιότητες, ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι υποψήφιοι».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ασχολούταν καθημερινά για να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας. «Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως ηγέτη και «μεγάλο ατού, υπερατού του ΣΥΡΙΖΑ» τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Στο φως το κόλπο με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

CNN: Το προφίλ του 58χρονου υπόπτου για την απόπειρα κατά Τραμπ – Οι αναρτήσεις στα social media για την Ουκρανία και η δωρεά

Οι 70 μέρες που αλλάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

FBI: Έρευνα για νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ – Συνελήφθη ένας ύποπτος στη Φλόριντα

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter