Γκάφα σε βίντεο του Μητσοτάκη: Μιλάει για άμυνα και αντί για ελληνικά δείχνει βρετανικά αεροπλάνα!

Γκάφα σε βίντεο του Μητσοτάκη: Μιλάει για άμυνα και αντί για ελληνικά δείχνει βρετανικά αεροπλάνα!

Ενα από τα πολλά ακριβοπληρωμένα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ζάππειο να περπατάει και να μονολογεί για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μεταξύ των άλλων λέει ότι «οι φόροι μειώνονται», την ίδια ώρα που μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2024 τα έσοδα από φόρους ήταν 2,2 δισ. ευρώ πάνω από όσα είχε πρόβλεπε ο προϋπολογισμός. Κυρίως επειδή εξαιτίας της ακρίβειας αυξάνονται και οι έμμεσοι φόροι που πληρώνουν οι πολίτες.

Ομως υπάρχει και καλύτερο. Στην επόμενη φράση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέει ότι «η χώρα θωρακίζεται» και εμφανίζεται πίσω του το… βρετανικό ακροβατικό σμήνος Red Arrows! Δηλαδή καμία σχέση με την Ελλάδα και την ΕΕ.

Τέτοια γκάφα δεν την περιμένει κανείς από πρωθυπουργό ούτε από πρωθυπουργικό επιτελείο. Δείχνει μεγάλη ασχετοσύνη με την άμυνα της χώρας. Βρήκαν σε κάποιο βίντεο τα Red Arrows που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα και τους φάνηκε εντυπωσιακό.

Αν και δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν αυτά από έναν πρωθυπουργό που στέλνει ακριβοπληρωμένα ελληνικά όπλα στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώνει τη Βουλή και τα μαθαίνουμε από τους Ουκρανούς.

Τα Red Arrows στο 0:57 του βίντεο

Υπενθυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία που χρωστάει πάνω από 435 εκατομμύρια ευρώ έχει πληρώσει την ακριβότερη προεκλογική διαφήμιση στο Google, πολλαπλάσια από όλα τα άλλα ελληνικά κόμματα μαζί και τη δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ μετά το κόμμα του Όρμπαν της Ουγγαρίας.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός που δίνει τεράστια ποσά στο Facebook για προσωπική διαφήμιση, περισσότερα από όσα δίνει το κόμμα του για πολιτική.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ο καλύτερος πελάτης της Google στην πολιτική διαφήμιση, παρά το εξωφρενικό χρέος της

Προσωπική διαφήμιση 401.000 ευρώ ο Μητσοτάκης στο Facebook και… μόνο 377.000 η Νέα Δημοκρατία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter