Γκάφα ΚΕΔ: Ανακλήθηκαν οι ορισμοί διαιτητών του κυπέλλου

Γκάφα ΚΕΔ: Ανακλήθηκαν οι ορισμοί διαιτητών του κυπέλλου

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 τους διαιτητές για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, και λίγη ώρα αργότερα τους ανακάλεσε. Κι αυτό διότι είχε υποπέσει σε γκάφα στους ορισμούς. Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που ορίστηκε στον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός είχε σφυρίξει και το παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) που ορίστηκε στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος, επίσης, είχε διαιτητεύσει και τον πρώτο αγώνα.

Ο διεθνής Σιδηρόπουλος που ορίστηκε στο Κηφισιά – ΑΕΚ δεν είχε διευθύνει το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο ορισμός του τυπικά δεν είναι λάθος, αλλά χρειάζεται ένας διαιτητής elite της UEFA για να σφυρίξει έναν αγώνα δύο ομάδων που τους χωρίζει μια κατηγορία και η ομάδα της ανώτερης κατηγορίας, έχει νικήσει στο πρώτο ματς με 4-0;

H Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι «οι ορισμοί Αξιωματούχων Διαιτησίας της 2ης αγωνιστικής της 6ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη 21-12-2021. Οι ορισμοί που ανακοινώθηκαν σήμερα 20-12-2021 ανακαλούνται».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter