Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: «Μας περιμένει μία τρομερή πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: «Μας περιμένει μία τρομερή πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ξεκίνημά της Εθνικής στο φετινό Nations League. Η γαλανόλευκη έκανε το 2 στα 2 στον όμιλό της μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο και πλέον περιμένει τη μεγάλη πρόκληση του Οκτωβρίου και το ντέρμπι κορυφής με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Μετά το διπλό στο Aviva Stadium, ο 62χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια. Παράλληλα, τους υπενθύμισε ότι έχουν μπροστά τους το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία στις 10 Οκτωβρίου.

«Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής.

Nations League: Η βαθμολογία στο B2 Group

Υπενθυμίζεται ότι πλέον, με το νέο φορμάτ του Nations League, ο κάτοχος της πρώτης θέσης ανεβαίνει απευθείας στην πιο πάνω κατηγορία, ενώ ο δεύτερος θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση από όμιλο του Group A, της πρώτης κατηγορίας.

1. Ελλάδα 6 (5-0)

2. Αγγλία 6 (4-0)

3. Φινλανδία 0 (0-4)

4. Ιρλανδία 0 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέχει ένα μήνα ακριβώς.

Συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, σε ένα ματς που αποτελεί πλέον ντέρμπι για την πρώτη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για την άνοδο στο Group A και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Nations League.

Τρεις ημέρες μετά (13/10) η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής – Πότε θα γίνει το ματς με την Αγγλία

Ιρλανδία – Ελλάδα: Απιθάνο γκολ από τον Φώτη Ιωαννίδη – Άνοιξε το σκορ για την Εθνική (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter