Γιοβάνοβιτς: Μαύρη ημέρα η χθεσινή, δύσκολο να καταλάβετε τι γινόταν στα αποδυτήρια – Μικρό φως αυτή η εμφάνιση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της γαλανόλευκης αποστολής για τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε την εμφάνιση και την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας ως «ένα μικρό φως».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Θα πρέπει να πω ξανά εκ μέρους όλων συλλυπητήρια. Ήταν μία μαύρη μέρα χθες βράδυ. Ήταν δυνατή η ατμόσφαιρα στο σημερινό ματς. Όσο θα αγωνίζονται αυτά τα παιδιά στην Εθνική, ο Τζορτζ θα είναι στη σκέψη μας. Ήταν δύσκολο να παίξουν αλλά τελικά ίσως λειτούργησε σαν ένα έξτρα κίνητρο. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι γινόταν στα αποδυτήρια. Όταν ήρθαμε στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική. Όλοι σκέφτονταν τι έχει γίνει χθες. Αυτή η εμφάνιση ήταν ένα μικρό φως.

Το αγωνιστικό μέρος είναι αγωνιστικό. Ήταν δύσκολο να παρουσιαστούμε έτσι συγκεντρωμένοι. Η Αγγλία είναι σπουδαία, όπως και το ματς απόψε. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δεμένο το γκρουπ. Έχω την εντύπωση πως ψάχνει έναν στόχο και μία διάκριση. Βασικό για να πετύχει μία εθνική. Μεγάλης σημασίας η νίκη στο Γουέμπλεϊ. Είναι μία νίκη που μας βάζει σε έναν διαφορετικό δρόμο και ασκεί μεγαλύτερη πίεση στα επόμενα ματς».

Διαβάστε επίσης

«Να τιμήσουμε τον Τζορτζ όπως του αξίζει»: Η ομιλία Μπακασέτα στα αποδυτήρια της Εθνικής (Video)

Μπακασέτας: Ντροπή οι αστειότητες και τα υπονοούμενα κάποιων για τον Μπάλντοκ

Αγγλία – Ελλάδα 1-2: Νίκη – έπος για την «γαλανόλευκη» στο Γουέμπλεϊ (Videos)

Συγκινητικές στιγμές στο Γουέμπλεϊ: Λύγισαν οι διεθνείς μετά το σφύριγμα της λήξης – Με φανέλα Μπάλντοκ στη γαλανόλευκη εξέδρα