Γιοβάνοβιτς: «Η ατομική ποιότητα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας»

Γιοβάνοβιτς: «Η ατομική ποιότητα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό στάθηκε στη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην ομάδα του και την Λαμία, ενώ επισήμανε πως είναι όμορφο συναίσθημα που οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τελικό του κυπέλλου.

«Για να είμαι ειλικρινής το αποτέλεσμα του πρώτου ματς έδινε στη Λαμία την ελπίδα να προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ. Μπορεί να μην έκαναν πολλές φάσεις αλλά προσπαθούσαν. Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα στη δική μας μεριά ήταν κάποια ατομική ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα. Βλέποντας την εικόνα και στα δύο ματς, προκριθήκαμε δίκαι», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μιλώντας για τον τελικό είπε: «Είναι όμορφο συναίσθημα που θα είμαστε στον τελικό, σε μια διοργάνωση που κλείνει τη σεζόν και είναι και μία ευκαιρία να παλέψουμε μετά από αρκετά χρόνια για αυτό το τρόπαιο».

Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Παλάσιος, ο οποίος δήλωσε: «Αξίζαμε την πρόκριση και εγώ απόψε εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που είχα και σκόραρα. Κέρδισα δύο τίτλους με τη Μπόκα, οπότε αυτός είναι ο τρίτος που θα διεκδικήσω. Έχουμε μία ευκαιρία, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά με στόχο να δώσουμε χαρά σε εμάς τους ίδιους και στους φιλάθλους μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter