Γιόγιακας για «πρωτοβουλία των 11»: «Και βέβαια πρέπει να επαναληφθεί»

Γιόγιακας για «πρωτοβουλία των 11»: «Και βέβαια πρέπει να επαναληφθεί»

Την στιγμή που στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί αναβρασμός μετά την διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη γαλάζια ΚΟ και από το κόμμα, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη  στα Παραπολιτικά, για την «πρωτοβουλία των 11» να καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, ότι «και βέβαια πρέπει να επαναληφθεί. Εμείς εκφράσαμε έναν γενικότερο προβληματισμό. Εμείς ψηφίσαμε να βελτιώσουμε τον συγκεκριμένο νόμο. Υπάρχουν όμως δυνατότητες βελτίωσης».

Παράλληλα, ο γαλάζιος βουλευτής που ήταν ένας από τους 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, πρόσθεσε ότι «σε καθημερινή βάση εκφράζουμε και εισπράττουμε προβληματισμούς της κοινωνίας μας, νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μου να μεταφέρω τους προβληματισμούς αυτούς στην κυβέρνηση και να μπορούμε να επιλύουμε σημαντικά προβλήματα».

ΠτΔ: «θα ήταν μια καλή λύση» να προέρχεται από τη κεντροδεξιά παράταξη

Επίσης, ο Βασίλης Γιόγιακας σε ερώτηση για την στάση των Καραμανλή-Σαμαρά είπε ότι «κάθε παρέμβασή τους θεωρώ ότι είναι χρήσιμη προς όφελος και της παράταξης. Όλοι ακούμε και αυτός που αποφασίζει πάντα είναι ο πρωθυπουργός». Σε ότι αφορά το πρόσωπο που θα πρέπει να αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας και εάν θα πρέπει να προέρχεται από την κεντροδεξιά παράταξη είπε ότι «θα ήταν μια καλή λύση», ενώ για τα σενάρια που μιλούσαν για τον Νίκο Δένδια ανέφερε ότι «είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο και στην παράταξή μας και στην κοινωνία από εκεί και πέρα αν είναι επιλογή του πρωθυπουργού ή αν κι ο ίδιος επιθυμεί μια τέτοια θέση είναι άλλο θέμα. Καλό θα είναι να περιμένουμε».

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος: Ο κόσμος έχει πονηρευτεί – Τη διαγραφή Σαλμά θα την πληρώσει ακριβά ο Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης βραβεύτηκε ως «παγκόσμιος πολίτης» και… αποθέωσε τη Μελόνι

Η «πρωτοβουλία των 11» ανακατεύει τον γαλάζιο εσωκομματικό χάρτη – «Μασάζ» Μητσοτάκη και υπουργών σε βουλευτές

Μάριος Σαλμάς: «Διαγράφηκα για τις απόψεις μου – Η χημεία μου με τον πρωθυπουργό έσπασε σε μία στιγμή» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter