Ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει τα μυστικά τους στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
Θρεπτικά, απολαυστικά, πλούσια σε διατροφική αξία και πολύτιμοι σύμμαχοι της υγείας μας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κεράσια, ο τραχανάς και το ταχίνι, τέσσερα διατροφικά «διαμάντια» της Θεσσαλίας, είχαν την τιμητική τους στο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.
Οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ένα επιστημονικό σεμινάριο για θέματα διατροφής και έμαθαν από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου για τα νόστιμα και ευεργετικά προϊόντα του Βόλου, έλυσαν διατροφικούς γρίφους και ξεναγήθηκαν στον κόσμο της υγιεινής διατροφής.
Δείτε το βίντεο: