Γιατί τα όσπρια μας «χορταίνουν» για περισσότερες ώρες από το κρέας;

Γιατί τα όσπρια μας «χορταίνουν» για περισσότερες ώρες από το κρέας;

Τα γεύματα με βάση τα όσπρια όπως είναι τα φασόλια και τα μπιζέλια (αρακάς) προκαλούν μεγαλύτερη μείωση της όρεξης από τα γεύματα με βάση το κρέας όπως είναι το χοιρινό και το μοσχάρι, σύμφωνα με μελέτη του Τμήματος Διατροφής, Άσκησης και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Runnfun.gr

Ετικέτες

Documento Newsletter