Γιατί οι μπανάνες που έχουν «μαυρίσει» γίνονται… superfood;

Γιατί οι μπανάνες που έχουν «μαυρίσει» γίνονται… superfood;

Οι λάτρεις της υγείας είναι υπερασπιστές της μπανάνας αφού τα οφέλη της είναι πολλά. Μπορείτε να την προσθέσετε στα smoothies σας, σε ροφήματα πρωτεΐνης, ή απλά να φάτε μια για να καταπολεμήσετε το βασανιστικό αίσθημα της πείνας.

Ωστόσο, αποφεύγουμε να τρώμε μπανάνες που είναι γεμάτες μαύρα στίγματα. Πρόσφατη έρευνα στην Ιαπωνία διαπίστωσε κάποια απίστευτα οφέλη σε αυτές τις λίγο μαυρισμένες μπανάνες που συνήθως βρίσκουν μια θέση στον κάλαθο των αχρήστων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter