Γιάννης Οικονόμου: «Καραμανλής και Σαμαράς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του κόμματος»

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Τη στιγμή που στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς για την street party της Ρηγίλλης (4/10), για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, για άλλη μία φορά γίνεται έντονη συζήτηση για την στάση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ειδικά μετά την επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ότι ότι «ο κ. Καραμανλής και ο κ. Σαμαράς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του κόμματος. Είναι μια γιορτή που έχει να κάνει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, στιγμές χαρακτηριστικές για όλους όσοι αποτέλεσαν μέρος του πολιτικού οργανισμού στον οποιονδήποτε ρόλο και πόστο. Οι δυο τους είναι, όπως και άλλα κορυφαία στελέχη, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας, σημαντικό κομμάτι της συνέχειας του κόμματος. Από εκεί και πέρα, είτε με τη φυσική τους παρουσία είτε όχι, με κάποιον τρόπο θα είναι παρόντες».

Σημειώνεται, ότι ο πρωθυπουργός με πρωτοβουλία του πήρε τηλέφωνο τους δύο πρώην προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, για να τους προσκαλέσει στην εκδήλωση των 50 χρόνων της γαλάζιας παράταξης. Όλα αυτά τη στιγμή που οι αντιθέσεις στη γαλάζια ΚΟ έχουν μεγαλώσει, μετά και την ερώτηση των 11 για τα κόκκινα δάνεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι «η κριτική και οι παραινέσεις από τους βουλευτές, τα στελέχη, τους ανθρώπους εντός της ΝΔ είναι εποικοδομητικές και σε προωθητική κατεύθυνση, του να απαντήσουμε στις ανάγκες των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

Κριτική και προειδοποιήσεις Βολουδάκη σε Τσιάρα για ΟΠΕΚΕΠΕ, νέα ΚΑΠ και ΕΛΓΑ

Κυνικός ο Άδωνης μπροστά σε ανασφάλιστη καρκινοπαθή: Αν ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είχε πεθάνει (Video)

Μαξίμου: Σε «αναμμένα κάρβουνα» για το πάρτι στη Ρηγίλλης μετά το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή – Σαμαρά