Μυλόπουλος σε Σταϊκούρα: «Η κατασκευή του FLY OVER πρέπει να σταματήσει… χτες»

Μυλόπουλος σε Σταϊκούρα: «Η κατασκευή του FLY OVER πρέπει να σταματήσει… χτες»

Κάθε μέρα που περνά επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο η Οικονομία, η Κοινωνία και το Περιβάλλον της Θεσσαλονίκης, επισημαίνει ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας».

Όπως ανέφερε σε ομιλία του στην εκδήλωση «Fly Over: Πόσο ακόμη θα ταλαιπωρείται η Κ. Μακεδονία», ο Γιάννης Μυλόπουλος: «Η κατασκευή του FLY OVER πρέπει να σταματήσει… χτες. Γιατί κάθε μέρα που περνά επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο η Οικονομία, η Κοινωνία και το Περιβάλλον της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα έργο που αναδεικνύει την πολιτική παθογένεια της χώρας σήμερα:
Οι αποφάσεις για τα έργα να μην προκύπτουν ως αποτέλεσμα πραγματικών αναγκών, τεχνικής επεξεργασίας, επιστημονικών μελετών και κοινωνικής διαβούλευσης, αλλά με απόφαση πρωθυπουργού. Για λόγους δηλαδή εντυπωσιασμού και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Το FLY OVER είναι ένα έργο εκτός Βιώσιμου Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, εκτός ολοκληρωμένης προσέγγισης, εκτός κάθε έννοιας στρατηγικού σχεδιασμού, εκτός διαβούλευσης και κοινωνικής συναίνεσης, εκτός περιβαλλοντικού σχεδιασμού και εκτός επιστημονικής δεοντολογίας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter