Για τη Νέα Αριστερά και τον πόλεμο εναντίον του, το επόμενο άρθρο Κασσελάκη στο Documento

Έρχονται ηχηρές αποκαλύψεις από τον Στέφανο Κασσελάκη μέσω του Documento.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλε το δεύτερο άρθρο του την περασμένη Κυριακή λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, αλλά και των εξελίξεων που προκάλεσε η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Σύντομα όμως, θα δημοσιευθεί νέο άρθρο στην εφημερίδα, το οποίο θα έχει θέμα τη Νέα Αριστερά και τον «πόλεμο που οργάνωσε εναντίον του, παρά την πρόθεσή του να βρεθεί λύση».

Διαβάστε το πρώτο άρθρο: Ο Στ. Κασσελάκης στο Documento: Οι αλήθειες ενός χρόνου (Α’ μέρος)

Η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ανακοίνωσε σειρά άρθρων στο Documento σε σχέση με όσα έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ τον χρόνο της Προεδρίας του, ανέβαλε το δεύτερο άρθρο του λόγω των δραματικών εξελίξεων με τις φωτιές αλλά και των πολιτικών εξελίξεων που ακολούθησαν την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από τη θέση βουλευτή του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης όπως μας ενημέρωσε θα επανέλθει σύντομα με το επόμενο άρθρο. Το θέμα του άρθρου θα είναι η Νέα Αριστερά και ο πόλεμος που οργάνωσε εναντίον του παρά την πρόθεσή του να βρεθεί λύση».

 

Διαβάστε επίσης:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανεί την κοινή γνώμη» λένε από το υπ. Πολιτισμού για την πισίνα Κασσελάκη – Σιωπή για το σπίτι της Άννας Παναγιωταρέα

Τώρα θυμήθηκε η κυβέρνηση να κάνει προσλήψεις στα δασαρχεία – Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ