Για όλους είχε η Δήμητρα Λιάνη μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ… (Video)

Για όλους είχε η Δήμητρα Λιάνη μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ… (Video)

«Εκβιαζόμενος από τον Μητσοτάκη ο Ανδρουλάκης»

Για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, τον επανεκλεγέντα αρχηγό του, Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τον… Κώστα Σημίτη, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστους και τους υπόλοιπους υποψήφιους, τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου.

Όπως είπε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στο Mega, «με τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πολιτική περιοχή» για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Ο Σημίτης δεν είναι ΠΑΣΟΚ». 

Μάλιστα, έκανε λόγο και για μία συζήτηση που είχε η ίδια με τον Ανδρέα Παπανδρέου για τον Κώστα Σημίτη:

«Οταν ρώτησα τον Ανδρέα για τον Σημίτη, τι γνώμη έχει, ο Ανδρέας που ήταν και ατακαδόρος, μου είπε: «κακός άνθρωπος, κακός καθηγητής και δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Έχει καμία σχέση το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα; Ο Σημίτης ήταν πάντα ο άνθρωπος του συστήματος και ο αρχιερέας της διαπλοκής. Έστειλε 15 υπουργούς στην ΝΔ στον Μητσοτάκη και άλλους τόσους στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Για την Άννα Διαμαντοπούλου είπε: «Ήταν η 16η υπουργός του Σημίτη στον Μητσοτάκη άνευ χαρτοφυλακίου», ενώ για τον Παύλο Γερουλάνο ανέφερε: «Δεξιά πολιτική, πολύ κάλος φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και των παιδιών. Τώρα τα σπάσανε, μόνο ο Νίκος τον στήριξε». 

«Όταν έρχονταν κάποια γραπτά από τον Γιώργο Παπανδρέου και του τα πήγαινα του Ανδρέα, κοίταζε το όνομα Γερουλάνος, τα τσαλάκωνε και τα πέταγε στα σκουπίδια» τόνισε.

«Αυτή ήταν η άποψή του. Εάν δε σας ενδιαφέρει η άποψη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι πάρα πολύ» ξεκαθάρισε η ίδια.

«Ο κόσμος ήθελε την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήξερε πού πατάει», συνέχισε η κ. Λιάνη – Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει αρχηγό ο οποίος βρήκε μια ευκαιρία, «είδε φως και μπήκε» είπε για τον Χάρη Δούκα. «Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι παιδί Σημίτη και Βενιζέλου. Αυτό σημαίνει ότι το πήρε το ΠΑΣΟΚ εκεί που το άφησε ο Σημίτης και το συνέχισε και το πήγε στο βάραθρο» είπε.

 

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «αν ήταν απολύτως καθαρός και μη εκβιαζόμενος θα έπρεπε να ανοίξει τις κασέτες, να πει ορίστε αυτή είναι η αλήθεια». Όταν την ρώτησαν τι εννοεί εκβιαζόμενος απάντησε: «Από τον Μητσοτάκη… Όλοι ξέραμε ότι υπάρχουν διάφορα θέματα για τα οποία τον κρατάει ο Μητσοτάκης». 

 

Παράλληλα, δήλωσε ότι «Η προσπάθεια να αναδειχθεί ο Δούκας ήταν καταστροφική, «θανάσιμος εναγκαλισμός». Κάθε λίγο και λιγάκι θα βγάζουμε τον Ανδρουλάκη και θα ξοδεύονται χρήματα», σχολίασε.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Δένδιας κλείνει την πόρτα στον Μητσοτάκη: «Δεν είναι στις προθέσεις μου» να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη στη ΔΕΘ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πύρρειος νίκη Ανδρουλάκη – Τα δύσκολα είναι μπροστά

Φόβοι για νέο Βατερλώ «αλά Ρηγίλλης» στο Μαξίμου – Σκέψεις για ακύρωση εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ

Ισραήλ: Διαψεύδονται οι πληροφορίες πως σκοτώθηκε ο αρχηγός του IDF Ερζί Χαλέβι σε χτύπημα με drones

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε: «Οι Αριστεροί ξέρουν να παίρνουν λαιμό, κανονικό λαιμό» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter