Για ενδοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 17χρονος στο Ηράκλειο

Για ενδοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 17χρονος στο Ηράκλειο

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη 17χρονος στο Ηράκλειο. Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν παρόμοιες επιθέσεις εναντίον της μητέρας και της 18χρονης αδερφής του.

Το πρωί της Δευτέρας η μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για κακοποίηση. Ο νεαρός άνδρας αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα. Πλέον διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προφυλακίστηκε και οδηγείται στις φυλακές. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές του Ηρακλείου έκριναν πως ο συλληφθείς συνιστά άμεσο κίνδυνο για την οικογένεια του.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των παιδιών στην οποία τηλεφώνησε η 18χρονη κόρη της λέγοντας πως ο 17χρονος αδερφός της επιχείρησε να την πνίξει. Ο τρόμος της μητέρας ήταν τέτοιος που τόσο η ίδια όσο και η κόρη της από τους δικαστικούς λειτουργούς να μην αφεθεί ελεύθερος καθώς φοβούνται.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, για επίθεση σε βάρος σχεδόν όλων των μελών της οικογένειάς του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter