Γερουλάνος: «Κάλπη αναγέννησης» χρειάζεται στο ΠΑΣΟΚ – «Να τα αλλάξουμε όλα»

Γερουλάνος: «Κάλπη αναγέννησης» χρειάζεται στο ΠΑΣΟΚ – «Να τα αλλάξουμε όλα»
Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τον στόχο «δεν θα τον πετύχουμε ελπίζοντας ότι μια μέρα θα αποσχιστεί η Αττική από την Ελλάδα», είπε χιουμοριστικά ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνεδριάζουν από κοινού.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών έκανε κριτική αλλά εξέπεμψε και μηνύματα ενότητας με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει «κάλπη ανανέωσης».

Απευθυνόμενος κυρίως στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλους είπε ότι «Αν θέλουμε να γίνουμε κυβέρνηση, και μάλιστα κυβέρνηση με γερά θεμέλια στις επόμενες εκλογές, πρέπει να τ’ αλλάξουμε όλα».

Επισήμανε πως τον στόχο «δεν θα τον πετύχουμε περιμένοντας» με την παραδοχή ότι «καρπωνόμαστε μονάχα το 4% από την πτώση των άλλων».

Πρότεινε «να αναβαθμίσουμε την ηγετική μας ομάδα» δηλαδή, «την ομάδα που θα πείσει ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτά που υποσχόμαστε» γιατί «αυτοί βγαίνουν στην κοινωνία, φέρνουν ιδέες, ανοίγουν συζητήσεις, δημιουργούν εντάσεις σε θέματα που η κυβέρνηση δεν θέλει να συζητήσει».

Αφού περιέγραψε την ηγεσία ως κέντρο «πηγή ενέργειας που διατρέχει όλο το σύστημα. Που στέλνει σήμα, δίνει κατεύθυνση, ανοίγει δρόμους. Βάζει το όραμα και εμείς δουλεύουμε θέσεις και προτάσεις. Ένα κέντρο που διατάσσει δυνάμεις για μάχη, που βάζει τους καλύτερους μαχητές μπροστά και προστατεύει τους πιο αδύναμους», κατέληξε ότι αυτό «αυτό προϋποθέτει κάλπη αναγέννησης. Όσο νωρίτερα και με συμμετοχή, τόσο καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

«Βατερλώ» Μεϊμαράκη: Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και βγήκε τελευταίος – Άδειασμα από Μητσοτάκη

Στη Βουλη το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων

Πρόσκληση Κασσελάκη σε προοδευτικούς δικηγόρους να κινηθούν κατά του Αλέξη Κούγια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter