Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από ομάδα ατόμων

Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από ομάδα ατόμων

Τραγική κατάληξη είχε η επίθεση που δέχθηκε προ ολίγων ημερών ένας νεαρός ελληνικής καταγωγής στη Γερμανία.

Ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης, όπως αποδίδουν το όνομά του τα γερμανικά ΜΜΕ, πέθανε την Τρίτη 25/6 σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μαζί με έναν φίλο του, είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από ομάδα ατόμων σε πάρκο, με το δεύτερο θύμα να νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένο.

Μετά τον θάνατο του Φιλίππου, η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία και η αστυνομία αναζητά τον βασικό ύποπτο, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει μουστάκι, ύψος 1,76 μέτρα και φορούσε ένα πορτοκαλί μπουφάν.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα BILD, ο 20χρονος ήταν προσκεκλημένος στην τελετή αποφοίτησης της αδελφής του από το γυμνάσιο του Μίντεν. Μετά την γιορτή, γύρω στη 1:30, ο νεαρός αποχώρησε με έναν φίλο του, είτε προκειμένου να συνεχίσουν το πάρτι σε κάποιο κλαμπ της περιοχής, είτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στην διαδρομή πέρασαν από ένα πάρκο, όπου συνάντησαν ομάδα δέκα ατόμων, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες χτύπησαν τους δύο νέους με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ένας από αυτούς επέμενε ειδικά στον 20χρονο.

«Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.

Οι δράστες της επίθεσης διαφεύγουν ακόμη την σύλληψη και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών του Μπίλεφελντ αναζητά τους δράστες.

Διαβάστε επίσης:

Πολλά ερωτήματα για «τριγωνικό» ταξίδι του κυβερνητικού αεροσκάφους του Ισραήλ – Το στίγμα εμφανίστηκε σε Κρήτη, Κύπρο και Τελ Αβίβ την ίδια μέρα (Photos)

Γαλλία: Αναζητώντας σταθερότητα με έναν «ιδιαίτερο» εκλογικό νόμο

Ρωσία: Καμία αλλαγή στην στάση του ΝΑΤΟ υπό τον Ρούτε

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter