Γερμανία – Ελλάδα: Μεγάλη μάχη στο Παρίσι για τη γαλανόλευκη – Πού θα δείτε το ματς

Γερμανία – Ελλάδα: Μεγάλη μάχη στο Παρίσι για τη γαλανόλευκη – Πού θα δείτε το ματς

Η αναμέτρηση Γερμανία – Ελλάδα ανοίγει την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ. Έπειτα από τις μεγάλες μάχες στη Λιλ και την πρόκριση μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αυστραλίας και αυτής των Σέρβων επί του Νοτίου Σουδάν, η Εθνική είναι έτοιμη να δώσει το μεγαλύτερο ματς των τελευταίων ετών στο «Παλέ ντε Μπερσί» του Παρισιού.

Αντίπαλός της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία του Γκόρντον Χέρμπερτ, η οποία έχει βλέψεις για βάθρο πραγματοποιώντας αήττητη έως τώρα πορεία στο Τουρνουά. Μάλιστα προέρχεται από μία νίκη – δήλωση επί της διοργανώτριας Γαλλίας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 12:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Η ομάδα των Ντένις Σρέντερ, των αδερφών Βάγκνερ και του Ντάνιελ Τάις είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, όμως η Ελλάδα έχει να αντιπαρατάξει τη νοοτροπία μαχητή που έδειξε από τα πρώτα ματς στο προολυμπιακό Τουρνουά, αλλά και το κίνητρο για μία ακόμη υπέρβαση.

Ο νικητής του ζευγαριού Γερμανία – Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκείνον του Γαλλία – Καναδάς.

«Όλα τα παιδιά έχουν τρομερή θέληση και συγκέντρωση να είναι πανέτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν γι’ αυτό τον μεγάλο αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, μόνο κίνητρο και ενθουσιασμός γι’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση που μας παρουσιάζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με έναν μεγάλο αριθμό έμπειρων παικτών Ευρωλίγκας, που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Και έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση που κάναμε απέναντι στη Γαλλία και περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο», είπε με τη σειρά του ο προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Γερμανία – Ελλάδα (12:00)
  • Σερβία – Αυστραλία (15:30)
  • Γαλλία – Καναδάς (19:00)
  • Βραζιλία – ΗΠΑ (22:30)

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα Τεντόγλου και Εθνικής Μπάσκετ – Το πρόγραμμα της ημέρας

Συγκινεί ο Καραλής μετά το μετάλλιο: «Έχω περάσει ρατσισμό, κατάθλιψη, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό» (Video)

Τότε και τώρα: Καραλής και Ντουπλάντις πανηγυρίζουν μαζί – Η φωτογραφία από το 2015

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter