Απίστευτη πρόκληση Γεωργιάδη: «Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έφερε την Ελλάδα στη χρεοκοπία»

Απίστευτη πρόκληση Γεωργιάδη: «Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έφερε την Ελλάδα στη χρεοκοπία»

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε για άλλη μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης, καθώς σε συζήτηση που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό στον Σκάι, είπε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και μπήκαμε στα μνημόνια λόγω της «ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς».

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο κ. Καλαματιανός τόνιζε ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ και ότι στην καταναλωτική δύναμη των πολιτών η χώρα είναι προτελευταία, όντας μόνο πάνω από την Βουλγαρία, ο υπουργός Υγείας είπε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η χώρα κάνει άλματα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η συζήτηση έφτασε στο πως «χρεοκόπησε» η χώρα το 2010, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να λέει ότι «το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας όπως φτιάχτηκε από δεκαετίες ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς έφερε την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Η χρεοκοπία έφερε μεγάλη μείωση μισθών. Ευτυχώς χάρις την κυβέρνηση Τσίπρα πήραμε εμβόλιο κατά της Αριστεράς στην Ελλάδα». Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όσο απομακρυνόμαστε από την Αριστερά τόσο πλουσιότεροι θα γινόμαστε. Δόξα τω θεώ».

Ο υπουργός Υγείας ξεχνάει ότι σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης μέχρι το 2010 όπου η χώρα έφτασε στα όρια της χρεοκοπίας, η Αριστερά δεν κυβέρνησε την χώρα, εν αντιθέσει με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονταν στην εξουσία.

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτά τα μέλη της ΠΓ βοήθησαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι» – Ραγίζει οριστικά το γυαλί με τους «87»

Πολάκης: «Το Χειρουργικό ορθοπεδικός και το Παθολογικό καρδιολόγος» – Ο απόλυτος εξευτελισμός Άδωνη

Ντροπιαστική δήλωση Άδωνη για τον θάνατο τουρίστριας: «Στα περιφερειακά ιατρεία δεν υπάρχουν γιατροί τα ΣΚ» – Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter