Γεωργιάδης για «κουρελόχαρτο» Αρείου Πάγου: «Το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία»

Γεωργιάδης για «κουρελόχαρτο» Αρείου Πάγου: «Το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία»
EUROKINISSI

Λήξαν θεωρεί για την κυβέρνηση το σκάνδαλο των υποκλοπών ο παρακολουθούμενος από το Predator, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος αρχειοθετήθηκε με «αδιευκρίνιστα» για το σκάνδαλο Novartis.

Μετά την απαίτηση να ζητήσει η αντιπολίτευση συγγνώμη από τον Γρηγόρη Δημητριάδη «που συκοφαντήθηκε όπως κανείς άλλος στην Ελλάδα για τις υποκλοπές» και τη διαπίστωση πως κανείς δεν έχει δικαίωμα πλέον να εμπλέκει την κυβέρνηση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων μετά το πόρισμα – «κουρελόχαρτο» του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Υγείας το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Διαβάστε σχετικά: Ηλιόπουλος για υποκλοπές: «Η χώρα είναι παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» – «Ζητήστε συγγνώμη από Δημητριάδη» απάντησε ο Άδωνης

Κατά την καταληκτική τοποθέτηση του στην Ολομέλεια πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου που διαλύει τις δομές ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, απεφάνθη πως «το θέμα των υποκλοπών έληξε. Τελεία».

Η αποστροφή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φώναζαν εκτός μικροφώνου. «Το θέμα έληξε ως προς την εμπλοκή των κυβερνήσεως, ως προς το Predator έχουν ασκηθεί διώξεις» διευκρίνισε.

Μάλιστα, το θύμα του «αρπακτικού» προσωπικών δεδομένων ισχυρίστηκε πως «δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στον πλανήτη που να μην ξέρει ότι μπορούν να γίνουν υποκλοπές», φέρνοντας ως παράδειγμα ότι κατά τις επισκέψεις του σε ξένα κράτη για να συναντήσει κρατικούς αξιωματούχους, τα κινητά μένουν εκτός αιθούσης!

«Πήγατε να φορτώσετε την υπόθεση στον Γρηγόρη Δημητριάδη» κατήγγειλε την αντιπολίτευση, παραγνωρίζοντας ότι ο πρωθυπουργικός ανιψιός, πρώην επιτελάρχης του Μαξίμου και κατ΄ ανάθεση πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ αποπέμφθηκε κακήν κακώς από την Ηρώδου Αττικού για τα πεπραγμένα του στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ότι η εν λόγω φράση του υπουργού καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της πλειοψηφίας, με τον κ. Γεωργιάδη να ψέγει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο, πως επιμένει στις κατηγορίες κατά του κ. Δημητριάδη διότι «υπάρχουν πολλά συμφέροντα που δεν τον θέλουν».

«Προσέξτε, είναι μικρή αυτή η χώρα» ανέφερε με νόημα ο υπουργός προς τον πολιτικό του αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Άρειο Πάγο και υποκλοπές: «Η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά»

Κύρτσος για υποκλοπές: Έχουμε μια κυβέρνηση-καθεστώς εκτός ευρωπαϊκού κράτους δικαίου

ΚΚΕ για πόρισμα Αρείου Πάγου: «Ξέπλυμα» των υποκλοπών μέσω της δήθεν «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter