Γεωργιάδης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Θα θεωρούσα πολύ δύσκολη αντίπαλο την κ. Διαμαντοπούλου»

Γεωργιάδης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Θα θεωρούσα πολύ δύσκολη αντίπαλο την κ. Διαμαντοπούλου»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξή στα Παραπολιτικά ο Άδωνης Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε αρχικά ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω μια εν εξελίξει εσωκομματική διαδικασία σε ένα άλλο κόμμα, δεν θα πω ποιος πρέπει να βγει την Κυριακή, θα βγει όποιος νομίζουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα τα πολιτικά χαρακτηριστικά του κ. Γερουλάνου και της κ. Διαμαντοπούλου θα έδιναν μεγαλύτερη πίεση στη ΝΔ».

«Θα θεωρούσα πολύ δύσκολη αντίπαλο την κ. Διαμαντοπούλου»

Παράλληλα, ο Άδωνης Γεωργιάδης σημείωσε ότι «διάβαζα συνέχεια το κρυφό σχέδιο της ΝΔ να βγει η Άννα Διαμαντοπούλου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μεγαλύτερη συκοφαντία για την κ. Διαμαντοπούλου δεν υπάρχει. Ασφαλώς και η ΝΔ δεν ανακατεύτηκε καθόλου στην εκλογή του ΠΑΣΟΚ, κι αν με ρωτάτε, αν θα θεωρούσα εύκολη αντίπαλο την κ. Διαμαντοπούλου για τη ΝΔ, θα τη θεωρούσα πολύ δύσκολη».

Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης είπε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ότι «χαιρετίζουμε οποιαδήποτε συμμετοχή ακόμη και εάν δεν δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους και τις προσδοκίες», ενώ πρόσθεσε ότι «μέλλει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Η συμμετοχή δεν δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους και τις προσδοκίες»

Βουλή: Αίτημα προ ημερησίας διατάξεως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές

Αιχμές Μαρινάκη για απουσία Καραμανλή-Σαμαρά από το γαλάζιο Street Party: «Ήταν το όλον της Νέας Δημοκρατίας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter