Γάζα: «Έχουμε χτυπήσει 11.000 θέσεις της Χαμάς», λένε οι Ισραηλινοί – Νέο βίντεο από τις επιχειρήσεις

Γάζα: «Έχουμε χτυπήσει 11.000 θέσεις της Χαμάς», λένε οι Ισραηλινοί – Νέο βίντεο από τις επιχειρήσεις

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα πως έχουν πληξει περισσότερους από 11.000 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας από την αρχή των επιχειρήσεων στις 7 Οκτωβρίου.

«Από την αρχή του πολέμου, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις έπληξαν περισσότερους από 11.000 στόχους που ανήκαν σε τρομοκρατικές οργανώσεις μέσα στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις.

Ο IDF υποστηρίζει ότι οι επίγειες δυνάμεις εντόπισαν αυτοκίνητο με έναν αντιαρματικό κατευθυνόμενο πύραυλο να κινείται προς το μέρος τους στη βόρεια Γάζα και έδωσαν εντολής σε αεροσκάφος να το χτυπήσει.

Νέο βίντεο από τις ισραηλινές επιχειρήσεις

Διακοπή των τηλεπικοινωνιών στη Γάζα

Ο βασικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω X (του πρώην Twitter) ότι διακόπηκε «πλήρως» η λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και η πρόσβαση στο διαδίκτυο στον θύλακα, στον οποίο έχει επιβάλει πολιορκία ο ισραηλινός στρατός από την 9η Οκτωβρίου.

Η Palestine Telecommunication Company (Paltel) εξήγησε πως κόπηκαν ξανά διεθνείς συνδέσεις που είχαν αποκατασταθεί.

«Έχουμε τη λυπηρή υποχρέωση να ανακοινώσουμε την πλήρη διακοπή όλων των τηλεπικοινωνιών και των υπηρεσιών διαδικτύου στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση που απηύθυνε στον «αγαπητό λαό της πατρίδας μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter