Γάμος Κασσελάκη – Μάκμπεθ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα Χανιά (Video – Photos)

Γάμος Κασσελάκη – Μάκμπεθ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αντάλλαξαν όρκους αγάπης στα Χανιά (Video – Photos)

Όρκους αγάπης και πίστης αντάλλαξαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Βοτανικό κήπο στην Κρήτη, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

 

Νωρίτερα, οι καλεσμένοι στην εκδήλωση κατέφταναν με αυτοκίνητα, βαν και λεωφορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πλαισιώνει αυτή τη μοναδική στιγμή του, ο ήχος του βιολιού κι έτσι στο κέντρο υπάρχουν μουσικοί που θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα θα περιμένει τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στον κήπο πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά, όπως ανφέρει το zarpanews.gr.

Το Σαββάτο, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους στο beach bar CABANA MARE των Χανίων.

Προσαγωγές δύο οπερατέρ από την αστυνομία

Σε προσαγωγές δύο οπερατέρ που σήκωσαν drone για να καταγράψουν εικόνες από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ την ώρα που αντάλλαζαν τους όρκους τους, στα Χανιά, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με το neakriti, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δύο εργαζόμενοι Αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού που σήκωσαν drone στο χώρο του Βοτανικού Πάρκου, όπου φιλοξενείται γαμήλιο τραπέζι του ζεύγους Κασσελακη-Μακμπεθ.

Δείτε επίσης:

«Τι απέγινε η ανθρωπιά μας;» – Αξιωματούχος του ΟΗΕ μιλά για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα

Κάμαλα Χάρις για επιθέσεις Τραμπ: «Τα ίδια και τα ίδια» – Τι είπε για το Ισραήλ και την οικονομία (Videos)

Επί ξυρού ακμής η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαρκή εγρήγορση οι «87» – Τι σκέφτονται Φάμελλος και Πολάκης

Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες την Παρασκευή – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα (LIVE)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε Europa και Conference League

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter