Γαλάζιο Street party: Έλειπε και ο Μεϊμαράκης μαζί με Καραμανλή-Σαμαρά – Ενόχληση στο Μαξίμου

Μεγάλη ενόχληση επικρατεί στο Μαξίμου μετά το χθεσινό “street party” στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πέρα από τις ηχηρές απουσίες των Καραμανλή-Σαμαρά, στην εκδήλωση δεν πήγε ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρώην πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο νυν ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που δεν είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επέλεξε να μην πάει στην ομιλία του πρωθυπουργού, προκαλώντας μεγαλύτερη απονομιμοποίηση στο Μαξίμου.

Την ίδια στιγμή εάν και δημόσια τα στελέχη του Μαξίμου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του κόσμου στα ιστορικά γραφεία του γαλάζιου κόμματος, στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες που είχε το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε στα πηγαδάκια οι περισσότεροι μιλούσαν για τις απουσίες των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι πολλά σαμαρικά στελέχη επισημαίνουν ότι ακόμη και στο γαλάζιο ύμνο είχαν αφαιρεθεί τα κομμάτια που είναι συνδεδεμένα με τις παραδοσιακές αξίες του κόμματος, όπως η θρησκεία.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»