Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ψευτοπολιτικάντηδες παραιτηθείτε αν έχετε λίγη μπέσα…

Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ψευτοπολιτικάντηδες παραιτηθείτε αν έχετε λίγη μπέσα…

Αλληλοκαρφώματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έχουν φέρει τα αναρίθμητα νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου, τα οποία εδώ και μέρες προκαλούν αποτροπιασμό λόγω της έντονης δυσοσμίας αλλά και του απόκοσμου σκηνικού.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: «Εξαφανίστηκε» η θάλασσα από τα νεκρά ψάρια – Εικόνες που σοκάρουν

Συγκεκριμένα, «βολές» κατά των αρμόδιων υπουργών εξαπέλυσε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,  Γιώργος Ξηραδάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ζητά παραιτήσεις και παρέμβαση εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για «Ψευτοπολιτικάντηδες που δεν έχουν τσίπα μας καταστρέφουν». 

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Έγκλημα στο Βόλο! Είστε όλοι σας ΓΕΛΟΊΟΙ. Όσοι είστε υπεύθυνοι για το αποστραγγιστικό έργο της Λίμνης Κάρλας, της Προστασίας του Λιμανιού και του Παγασητικού παραιτηθείτε αν σας έχει μείνει λίγη μπέσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάρτησή του, έχει κάνει αναφορά (mention) τους: Άδωνη Γεωργιάδη, Χρήστο Στυλιανίδη, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Χρήστο Τριαντόπουλο. 

Ο Γιώργος Ξηραδάκης, είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας, ενώ έχει και έντονο πολιτικό πρόσημο, καθώς το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος, είναι ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της XRTC Business Consultants, είναι από τα πλέον σημαντικά και δημοφιλή πρόσωπα στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας και από το 2022 έχει αναλάβει την προεδρία της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Έγκλημα στο Βόλο! Είστε όλοι σας ΓΕΛΟΊΟΙ. Όσοι είστε υπεύθυνοι για το αποστραγγιστικό έργο της Λίμνης Κάρλας, της Προστασίας του Λιμανιού και του Παγασητικού παραιτηθείτε αν σας έχει μείνει λίγη μπέσα. Είστε απάνθρωποι και επικίνδυνοι και θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας. Αρκετά! Αν δεν συμβεί αυτεπάγγελτα οι Βουλευτές και οι Υπουργοί της Μαγνησίας πρέπει να το ζητήσουν αυτό άμεσα. Ψευτοπολιτικάντηδες που δεν έχουν τσίπα μας καταστρέφουν. Ζητώ άμεσα να δοθούν εξηγήσεις και να λύσουν το πρωί πρόβλημα οι τρεις άμεσα υπεύθυνοι είναι η Περιφέρεια εκπροσωπούμενη από τον Καθηγητή Κουρέτα, ο ΟΛΒ Εκπροσώπουμενος από τον Σωκράτη Αναγνώστου και για την Κυβέρνηση ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστος Τριαντόπουλος». 

Διαβάστε επίσης

Φάμελλος: Ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη – Θα τιμήσω την απόφαση του κόμματος (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Κασσελάκης επέλεξε τον Νίκο Παππά – Όλο το παρασκήνιο ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Με 17 «υπέρ», 12 «κατά» και 4 «λευκά» νέος πρόεδρος της Κ.Ο. ο Νίκος Παππάς – Τι ψήφισαν οι βουλευτές

Κύκλοι Κασσελάκη: «Έχει την πλειοψηφία στη βάση, ας τον προκαλέσουν οι 87» – Βέβαιη η πρόταση μομφής

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο από την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ – Ζητήθηκε μέχρι και διακοπή

Κασσελάκης σε βουλευτές: «Όποιος μας στερήσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διαπράξει μέγιστο δημοκρατικό αδίκημα»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter