Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ 3-1: Πάλεψε αλλά έμεινε από δυνάμεις ο «δικέφαλος» (Videos)

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε στην 1η αγωνιστική του Europa League στο καυτό «Αλί Σάμι Γεν» της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Γαλατασαράι αλλά έμεινε από δυνάμεις κι έχασε με 3-1.

Η ομάδα του Λουτσέσκου παρά την πίεση που του άσκησε η Γαλατασαράι στο ξεκίνημα, στάθηκε αρκετά καλά και δεν επέτρεψε στους Τούρκου να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στην περιοχή του Κοτάρσκι. Αντίθετα ο «δικέφαλος» ήταν εκείνος που έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 45’ με τον Κωνσταντέλια που έχασε το τετ α τετ με τον Γκιουνάι. Οι Τούρκοι στο πρώτο 45λεπτο απείλησαν με τον Αϊχάν στο 10’ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κοτάρσκι και στο 27’ το σουτ του Σάρα έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Στο β’ μέρος η Γαλατά μπήκε πολύ πιο πιεστική και στο 48’ προηγήθηκε στο σκορ με ένα απίθανο αυτογκόλ του Μπάμπα. Ο Μέρτενς εκτέλεσε κόρνερ, ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά και η μπάλα χωρίς δύναμη κατευθύνεται στο δεύτερο δοκάρι εκεί που φάνηκε να ελέγχει ο Μπάμπα, αλλά την είδε να χτυπάει στα δύο του πόδια και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0!

Το ματς πήρε φωτιά και στο 61’ ο Μπαρντακσί σταμάτησε την πάσα-γκολ του Κωνσταντέλια στον Τσάλοφ. Στο 63’ ο Κοτάρσκι με καταπληκτική διπλή απόκρουση σε πλασέ του Οσιμέν έσωσε το 2-0, όπως και στο 65’ σε κεφαλιά του Γιλμάζ. Όμως στο 67’ ο πολύ καλός ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση. Συνδυασμός Καμαρά, Ζίφκοβιτς, Οτιο, γύρισμα του τελευταίου, απέκρουσε ο Γκιουνάι, η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντέλια που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-1). Οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά στην επίθεση και στο 76’ από κεφαλιά πάσα του Οσιμέν ο Αγκούν με βολίδα μέσα από την περιοχή έδωσε πάλι προβάδισμα στη Γαλατά 2-1. Ο Οτο προσπάθησε για την ισοφάριση στο 90’ αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκιουνάι έσωσε την εστία του. Όμως στο 95’ ο Ικάρντι με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Ισπανός Ερνάντες κιτρίνισε τους Οζντόεφ, Αϊχάν και τον Λουτσέσκου.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Γκιουνάι, Αϊχάν (84’ Γιέλερτ), Σάντσες, Μπαρντάκσι, Γιάκομπς, Σάρα, Τορέιρα, Γιλμάζ (88’ Μπατσουαγί), Αγκούν )88’ Γκιουνού), Μέρτενς (78’ Ντεμιρμπάι), Οσιμέν (78’ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Καμαρά (83’ Μπακαγιόκο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77’ Ντεσπόντογ), Τάισον, Τσάλοφ (71’ Τισουντάλι).

*Στα άλλα ματς της βραδιάς: Αϊντραχτ Φρ. – Φέρεντσβαρος 2-1, Μίντιλαντ – Χόφενχαϊμ 1-1, Μάντσεστερ Γ. – Τβέντε 1-1, Ντιναμό Κιέβου – Λάτσιο 0-3, Λουντογκόρετς – Σλάβια Πράγας 0-2, Νις- Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1. Αλκμαάε – Ελφσμποργκ 3-2, Μπόντο Γκλιμτ- Πόρτο 3-2.

Διαβάστε επίσης:

IDF: Το Ισραήλ προετοιμάζεται για «πιθανή» χερσαία εισβολή στον Λίβανο – Επιστρατεύει 2 ταξιαρχίες εφέδρων

Reuters: Μυστικό πρόγραμμα παραγωγής επιθετικών drones στην Κίνα, ανέπτυξε η Ρωσία

Λίβανος: Πώς η «καταστροφική αποτυχία» των ΗΠΑ ενθάρρυνε την επίθεση του Ισραήλ

Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ βόρεια της Βηρυτού – Σχεδόν 500.000 εσωτερικά εκτοπισμένοι

Πιέσεις προς Ουκρανία και Δύση: Ο Πούτιν προεδρεύει στο Συμβούλιο Ασφαλείας υπό τη σκιά της αναθεώρησης του πυρηνικού δόγματος

Politico: Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Φίτσο τέσσερις μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας

Σπάνια κοινή δήλωση ΥΠΕΞ Αιγύπτου, Ιράκ και Ιορδανίας: «Το Ισραήλ ωθεί την περιοχή σε ολοκληρωτικό πόλεμο»

Ετικέτες