Φυλακές Κορυδαλλού: Λήξη συναγερμού μετά την περιπετειώδη απόπειρα απόδρασης κρατούμενου

Φυλακές Κορυδαλλού: Λήξη συναγερμού μετά την περιπετειώδη απόπειρα απόδρασης κρατούμενου

Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα απόδρασης που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι. Ο κρατούμενος που είχε ανέβει στην ταράτσα στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ, πείστηκε από τους ειδικούς διαπραγματευτές που είχαν μεταβεί στο σημείο να επιστρέψει στο κελί του.

Όλα έγινα γύρω στις 15:30 το μεσημέρι. Ο κρατούμενος πήδηξε από το προαύλιο της Β΄ πτέρυγας των φυλακών όπου κρατείτο, στην αποκαλούμενη και ως «νεκρή ζώνη» κατευθυνόμενος προς τις πτέρυγες 1Α και 2Α. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία. Ο φρουρός προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ ενημερώθηκε κα η διεύθυνση των φυλακών.

Ο κρατούμενος κατάφερε τελικά να ανέβει στην ταράτσα του ΚΕΘΕΑ, που βρίσκεται κοντά στην οδό Σολωμού, κοντά στην κεντρική πύλη των δικαστικών φυλακών.

Διαβάστε σχετικά: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού: Σε αυτή την ταράτσα βρίσκεται ο κρατούμενος (Photo)

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και εξωτερικοί φρουροί της φυλακής, όπως και η διευθύντρια των φυλακών, μαζί με ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Οι τελευταίοι προσπάθησαν να πείσουν τον κρατούμενο να παραδοθεί και να επιστρέψει στο κελί του. Όπως και έγινε, με αποτέλεσμα η απόπειρα απόδρασης να έχει αίσιο τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Πυρκαγιά στο Καλοχώρι Αυλίδας

Κως: Συγκινητικό βίντεο – Κάτοικοι και τουρίστες χειροκροτούν τους πυροσβέστες μετά τη μεγάλη φωτιά

Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά – «Πιθανό να προκλήθηκε από πτώση drone» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter