Frozen Food Innovation Awards 2023: «Company of the Year 2023» η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ!

Frozen Food Innovation Awards 2023: «Company of the Year 2023» η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ!
Φωτογραφία: foodinnovationawards.gr/

Με 5 βραβεία Frozen Food Awards 2023 και τη διάκριση «Company of the Year 2023» διακρίθηκε η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ – Ελληνική Ζύμη.

Σε μια διοργάνωση που τιμήθηκε η αριστεία και η καινοτομία έλαβε 3 χρυσά, για τo προϊόν της, την νέα Pizza Χρυσή Ζύμη ψημένη στην πέτρα, τις βέλτιστες υπηρεσίες και λύσεις στα Συστήματα Αυτοματισμού και τη Μεταφορά & Διακίνηση.

Ταυτόχρονα κατέκτησε 2 ασημένιες διακρίσεις, για τη Διαφημιστική Καμπάνια της Χρυσής Ζύμης «Φτιάξε με Καμάρι» και το καινοτόμο προϊόν της Χρυσής Ζύμης «Ρολίνι» με αλεύρι από χαρούπι, με μυζήθρα και μέλι.

Υπογραμμίζεται πως για τουλάχιστον 40 χρόνια, η εταιρία με πρωτοπόρο τον ιδρυτή της εταιρίας, κο Μιχαήλ Αραμπατζή, εφαρμόζει άριστες πρακτικές στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας με οδηγό τη διάδοση της ελληνικής διατροφικής παράδοσης. Ακόμα, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία και κοινωνία, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές της και μέσα από τη δραστηριότητά της δημιουργεί αξία για όλους.

Από την πλευρά του ο κ. Αραμπατζής υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την βράβευση της Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ ως «Εταιρία της Χρονιάς» καθώς είναι μια σημαντική αναγνώριση για όλους εμάς, τους ανθρώπους της που καθημερινά δημιουργούμε με πάθος και συνέπεια στην υψηλή ποιότητα, μοναδικά καινοτόμα προϊόντα. Δέσμευση της εταιρίας είναι να συνεχίσει δυναμικά με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να καινοτομεί και να δημιουργεί ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter