Φρίκη στην Πολωνία: 35χρονος κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα σε αχυρώνα – Την βίαζε και την κακοποιούσε επί τέσσερα χρόνια (Video)

Φρίκη στην Πολωνία: 35χρονος κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα σε αχυρώνα – Την βίαζε και την κακοποιούσε επί τέσσερα χρόνια (Video)

Σοκ προκαλεί στην Πολωνία, μια υπόθεση που θυμίζει τον εκείνη του «Γιόζεφ Φριτσλ», καθώς ένας 35χρονος άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα σε αχυρώνα όπου φέρεται να τη βίαζε και τη κακοποιούσε για 4χρόνια.

Η 30χρονη γυναίκα, γνωστη ως Μαλγκορζάτα, γνώρισε τον κακοποιητή της τον 35χρονο Ματέους  το 2019, σε εφαρμογή γνωριμιών. Η γυναίκα ταξίδεψε για να τον επισκεφθεί στο χωριό Γκάικι, κοντά στο Γκλόγκοου της δυτικής Πολωνίας όπου πήγε με το αυτοκίνητό στο χωριό του, αλλά ο άνεργος 35χρονος κλείδωσε τη νεαρή μητέρα δύο παιδιών στον αχυρώνα του κτήματος, όπου ζούσε με τους γονείς του.

Στη συνέχεια, η 35χρονη φέρεται να κρατήθηκε σε έναν αχρησιμοποίητο στάβλο ζώων και να υπέστη τακτικά ξυλοδαρμούς, βιασμούς και ψυχική κακοποίηση.Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, το θύμα είχε επίσης μείνει έγκυος από τον 35χρονο ύποπτο, ενώ πήγε σε κοντινό νοσοκομείο για να γεννήσει, όπου αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία, αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο MyGlogow.

«Δεν μπορούσα να πω στους γιατρούς την αλήθεια, φοβόμουν και με απείλησε ότι αν παραπονεθώ, θα γινόταν ακόμα χειρότερα», δήλωσε το θύμα στην Telegraph.

Οι εισαγγελείς λένε ότι η Μαλγκόρζοτα κρατούνταν αιχμάλωτη σε έναν πέτρινο αχυρώνα που προηγουμένως χρησιμοποιούνταν για τη στέγαση ζώων, μόλις τέσσερα μέτρα μακριά από τους ανυποψίαστους γείτονες του Ματέους.

Είπαν ότι δεν είχε πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, ηλεκτρικό ρεύμα ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στην πέτρινη κατασκευή που στερείται φωτισμού.

Πρόσθεσαν ότι εξευτέλιζε και έλεγχε το θύμα, κρατώντας την σε πλήρη απομόνωση και βγάζοντάς την έξω μόνο με κουκούλα στα μάτια.

Οι ντόπιοι περιέγραψαν τον ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη αυτή την εβδομάδα και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 25 ετών για τα εγκλήματά του, ως «μοναχικό» και «φρικιό».

Η Μαλγκορζάτα φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της.

Μια φορά ο Ματέους φέρεται να της έσπασε το χέρι και το πόδι.

Πέρυσι, χρειάστηκε επίσης προηγουμένως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για βλάβη στον πρωκτό της, αφού είχε μείνει σημαδεμένος από ένα παλούκι.

Την Τρίτη, μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο για έναν εξαρθρωμένο ώμο, όπου ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Ο Ματέους J, ο οποίος έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση στις 30 Αυγούστου.

Σε περίπτωση καταδίκης του απειλείται με 25ετή κάθειρξη.

«Γιόζεφ Φριτσλ »

Η υπόθεση έχει συγκριθεί με ένα από τα πιο διαβόητα εγκλήματα της Αυστρίας, κατά το οποίο ο Γιόζεφ Φριτσλ κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη κάτω από το σπίτι του. Ο εγκληματίας συνέχισε στη συνέχεια να είναι πατέρας επτά παιδιών με την κόρη του στο μπουντρούμι.

Διαβάστε επίσης

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν (Video)

Οκτώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την αναβολή της ΚΕ λόγω ΔΕΘ: «Να είμαστε παρών στις κινητοποιήσεις ενάντια στον Μητσοτάκη»

Ψάχνει αφήγημα ο Μητσοτάκης εν όψει ΔΕΘ, μετά και το «χαστούκι» στις δημοσκοπήσεις

Ανδρέας Παπανδρέου: Η πρώτη ομιλία μετά τη διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου – Ιστορικό βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter