Φρίκη στην Ινδία: 7χρονος δολοφονήθηκε σε τελετή θυσίας για να έχει… καλοτυχία το σχολείο του

Φρίκη στην Ινδία: 7χρονος δολοφονήθηκε σε τελετή θυσίας για να έχει… καλοτυχία το σχολείο του

Ένα 7χρονο αγόρι, μαθητής της Δευτέρας τάξης, το οποίο δολοφονήθηκε στον ξενώνα του την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να «θυσιάστηκε» από τον πατέρα του και άλλα τέσσερα άτομα στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας, για να φέρει καλοτυχία και ευημερία στο σχολείο στο Χάθρας του Ούταρ Πραντές στην Ινδία.

Στα πέντε πρόσωπα που συνελήφθησαν μετά τον θάνατό του αγοριού περιλαμβάνονται ο πατέρας του, ο διευθυντής του σχολείου και τρεις καθηγητές, που έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Όλοι τους τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση.

Μάλιστα, ο διευθυντής θεωρείται ύποπτος ότι προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη τελετή με άλλο παιδί στο παρελθόν.

Το πτώμα του ανήλικου βρέθηκε την Κυριακή στο κρεβάτι του ξενώνα όπου διέμενε, όχι μακριά από τον ναό του Ταζ Μαχάλ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπραχμ Σινγκ.

«Το αγόρι επρόκειτο να καεί σε πυρά στο πλαίσιο ιεροτελεστίας αλλά δολοφονήθηκε πριν ολοκληρωθεί η τελετή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η εθνική υπηρεσία της Ινδίας, που συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, κατέγραψε 103 ιεροτελεστίες θανάτου στη χώρα από το 2014 έως το 2021.

Την περασμένη χρονιά, η αστυνομία συνέλαβε πέντε πρόσωπα ύστερα από τον θάνατο, το 2019, στη βορειοανατολική Ινδία, μιας 64χρονης γυναίκας που αποκεφαλίστηκε από άνδρα ο οποίος ήθελε, σύμφωνα με τους ερευνητές, να τιμήσει τον θάνατο του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης

Νέος εκλογικός νόμος: Με 35% θα διασφαλίζεται η αυτοδυναμία – Σε ρόλο «λαγού» ο Γεωργιάδης

«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Μαθητής απείλησε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για χρήση κινητού

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία αλά Casa De Papel σε χρηματαποστολή – Oλόσωμες φόρμες, σκασμένα λάστιχα, μπογιές και καλάσνικοφ (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Δάκρυσε μετά τον σάλο για το φιλανθρωπικό ίδρυμα – «Πλήρωνε ξενοδοχεία, σπα μέχρι και τσιγάρα»

Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Λίβανος: Διπλωματικός «πυρετός» για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός, ενώ το Ισραήλ διαμηνύει ότι θα «πολεμά μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας

Ο κάμπος της οργής και της απελπισίας – Ένα χρόνο μετά τον Daniel, η Θεσσαλία είναι αντιμέτωπη με το κράτος του παραλόγου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter