Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την κόρη του – Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

Φρίκη στη Σπάρτη: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την κόρη του – Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού 9χρονης από τον πατέρα της στην Σπάρτη. Το μικρό κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και εκείνη προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης και το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο πνιγμός του Λάζαρ Τζούκιτς σε αγώνα CrossFit – Βίντεο κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές στο νερό (Videos)

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά, άνοιξε η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Κόρινθο (Photos-Video)

Αράχνες: Τα επικίνδυνα είδη που υπάρχουν στην Ελλάδα – Η «Καφέ Ερημίτισσα» και «Μαύρη Χήρα» της Μεσογείου (Videos)

Τέξας: Τραγωδία στο GrossFit Games 2024 – 28χρονος αθλητής πνίγηκε αβοήθητος 100 μέτρα πριν τον τερματισμό (Video)

Τσίμπημα από καφέ αράχνη – ερημίτη: Τα συμπτώματα και οι επιπλοκές

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών – Τα ρεπεσάζ Κουρουγκλίεφ, Εθνική πόλο και το δίδυμο Πλατανιώτη-Μαλκογεώργου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter