Φωτιά στον Πειραιά: Ήχησε το 112 – «Κλείστε πόρτες, παράθυρα» (Photos – Video)

Φωτιά στον Πειραιά: Ήχησε το 112 – «Κλείστε πόρτες, παράθυρα» (Photos – Video)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε κτίριο στον Πειραιά το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ήχησε το 112 καλώντας τους πολίτες να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω πυκνών καπνών στην περιοχή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112,«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδός Κέκροπός στον Πειραιά πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

 

Να σημειωθεί πως στην γύρω περιοχή έχουν κλείσει οι δρόμοι

Κλειστός ο σταθμός  «Πειραιάς»

Στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά», λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτήριο κοντά στον σταθμό.

Η ανακοίνωση του ΗΣΑΠ αναφέρει: Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά ” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στον σταθμό “Πειραιάς”.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με piraeuspress.gr, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ πετά το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πτήσεις εκτελεί και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρό περιστατικό με εύφλεκτα υλικά.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Καστανίδης στηρίζει Χάρη Δούκα για πρόεδρο στον β’ γύρο

Μαμουλάκης για προσχέδιο προϋπολογισμού: Επιβεβαιώνεται η ταπείνωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων (Video)

«Ανήξερος» ο Μαρινάκης για την υπόθεση «Αμαρυλλίς», την εμπλοκή της Greek mafia και τις καταγγελίες για καθυστερήσεις της ΕΛΑΣ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter